39 / 47
    Marhuľový koláčik

    ORIGOŠ RECEPT: 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnčeky kryštál. cukru, 1/2 hrnčeka oleja, 1 hrnček mlieko, 2 vajcia, vanilínový cukor, kypriaci prášok a marhule
    Ja som na ten svoj použila špaldovú hladkú múku, trstinový cukor, kokosový olej, máááálo marhúľ (nemala som viac), ostatné ingrediencie podľa receptu. Ako posýpku som použila klasické ovsené vločky, špaldové vločky a škoricu 😉

    7. aug 2014

    A koľko ste dali tej špaldovej múky? Bolo to cesto dobré potom? 🙂

    14. mar 2015

    @zuzanaxmartin dala som rovnako ako je v recepte klasickej, cesto je vyborne a zdravsie 😉

    14. mar 2015

    Viem, viem, aj ja špaldu používam, piekavam z nej chlebík. 🙂 Tak super, určite vyskúšam! 🙂

    15. mar 2015