1 / 1

    Prosím ťa, ty máš založený profil kôli čomu vlastne? Som len zvedavá...

    21. mar 2024

    @salsa26 keby ho aj mala založený aby poukazovat na špinavosti tejto vlády z celého srdca jej za to Ďakujem ❤️

    21. mar 2024

    Predajna = viackrat predana, podla toho, odkial viac kvapne

    21. mar 2024
    21. mar 2024

    Neviem ci by na Slovensku si takto dovolili komentovať situáciu v inom štáte, a to tiež mali a majú rôznych sasov vo vláde, za mňa nevkusne

    21. mar 2024

    @daren1 ale aspoň tu si slovenské ženy o tom vkusne pokecaju..však nuda v Brne.

    21. mar 2024

    Ja sa tomu nedivim. Tym, ze sme dali pomaly bianco sek rusku sa stavame priamou hrozbou pre cesko a tam si to dobre uvedomuju.
    V cechach vacsina spolocnosti nema ohladom ruska ruzove okuliare, to len my uz nevieme ani to, kde je sever. Uplne sme sa stratili v tomto svete.

    21. mar 2024

    Ja by som to slovo "nevěsta " v jeho prípade vedela nahradiť aj trošku tvrdším slovom...

    21. mar 2024

    @daren1 vkusne nevkusné hlavne pravdivé...a ver táto titulka je oproti iným ešte tolerantna až až...na Oscaroch som videla už Fuck Trump ale keď je treba tak je treba ..keďže slušná politika na dnešnú koalíciu vôbec nezabera..a naša opozícia je tak slabá že som rada že aspoň bratia Česi to vedia nazvať pravým menom..

    21. mar 2024
    21. mar 2024

    @apolka77 áno ale to boloi USA a vyjadrili názor na kandidáta na svojho prezidenta, ôk. Nevidela som titulku slovenskej tlače kde by bol rakúsky, francúzsky premiér nejako komentovany takouto formou. My si tiež komentzujrme našich kandidátov, ale nezhliadla som v slovenskej tlači zosmirsnene fotky fialu. No proste len kultúra,....

    21. mar 2024

    @daren1 ale no...na mítingoch Smeru iné perly zazneli, aj na hlavu prezidentky. to je v poriadku. nastavené zrkadlo už nepasuje.

    21. mar 2024

    @daren1 komentuju ho aj v inych krajinach, lebo takych idiotov a zlodejov nema vo vlade nikto na svete. A vadilo ti aj dezolatske vykrikovanie blahu a spol, ze Caputova je americka ku..va? Alebo to sa ti zdalo ok? Zda sa ti ok netransparentne financovanie pelleho kampane? Ataky na Korcoka sa ti tiez zdaju ok? Alebo mame dezole vlade len lizat rit?

    21. mar 2024

    @stanulienkat prepanajana, to je úroveň. Napísala som len kultúra, a ci v slovenskej tlači sa objavujú takéto fotografie zahraničných politikov. To co si nedovolia voči politikom iných krajín si dovolia len voči politikom Slovenská. Prečo tam nie je orban? Príp. politik krajín ktorá tiež zaujala takýto postoj?

    21. mar 2024

    @daren1 o Orbanovi je tiez vela karikatur v svetovej tlaci. U nas nie, lebo aj jemu sa sucasna vlafa picha do riti.

    21. mar 2024

    Už chápem tento tvoj príspevok, potrebuješ to tu len hecovat. Tak veľa zdaru, podporovať to nebudem. Pekný den

    21. mar 2024

    @mondolina ešte raz naposledy, ide o komentovanie inej krajiny, je to Česká tlač, preto sa k tomu vyjadrujem, to aká je politická kultúra na Slovensku nekomentujem len sa pýtam ci by si dovolili takto sa vyjadrovali Česi ak by išlo o premiéra rakúska nemecká

    21. mar 2024

    @daren1 viem čo myslíš ale konkrétne Fico a spol.by si zaslúžili oveľa drsnejšie karikatúry ..zas slovenský občan sa veľmi neorientuje v politike, inak by tu nemohol teraz vládnuť smer a mafia a už vôbec sa nemôže orientovať v politike v zahraničí preto tu nie su populárne karikatúry iných politikov ako Macrona či Fialu atď...a na druhej strane keď niekto propaguje mier a demokraciu nemáš mu čo vytknúť ako napr. Naša koalícia ta si zaslúži iné pomenovanie ako to, čo je na tejto titulke. Veď Pellegriny je obyčajná prázdna nádoba , až drsné povedané prostitútka ..

    21. mar 2024

    @daren1 myslím že Česi vôbec nemajú problém sa takto vyjadriť k akémukoľvek predstavitelovi inej krajiny. Je tam oveľa väčšia sloboda a chytrost ako tu.
    Ja im za to naopak tlieskam. Hlavne keď je to robené za účelom otvoriť oči....tieto noviny by mali byť v každej schránke nerozhodného voliča ..

    21. mar 2024

    Juuuuuj, no to sa tu bude niekto pohorsovat nad nejakou titulkou. Ale ked prezidentke na namesti skandovali do americkych ku.iev, tak sme boli ticho, vsak?!
    Aki sme zrazu utlocitni🤦‍♀️
    Karikatury su beznou sucastou novin v demokraciach a vzdy boli, maju prepiatym sposobom upozornovat na nejaky jav, problem-a ten tu teda sakra mame.

    21. mar 2024

    @daren1 neviem ci obcas citas zahranicne denniky, karikatury svedovych lidrov su tam uplne bezne

    21. mar 2024

    titulka je úplne trefná! Ruská Marfa🥳

    21. mar 2024

    @stanulienkat v nych krajinach zlocinci vo vlade dobrovolne odstupia, asi to bude o charaktere, mentalite. Aky lud taka vlada.

    21. mar 2024

    @galioska veru, politici zajdu len tak daleko ako im ludia dovolia, a na Slovensku asi vela ludom chyba zdrava sebaucta, inak by dali tento garniture uz davno stop, respektive by ju ani nevolili

    21. mar 2024

    Inak, tým, čo tu píšu o "osvietenom" Česku, ako sa Slováci neorientuju v politike a pod. Nuž, neviem, či ste zachytili, ale podľa prieskumov (viem, nedá sa im veriť 100% jasné, ale zas, aku takú predstavu ponúkajú) má Fialova vláda extrémnu nedôveru a Babiš by aj sám mohol vládnuť, ak by tam boli teraz voľby... Čiže nebojte, o rok budú vzťahy medzi Českom a Slovenskom normalizovane, ak sa dostane k moci (akože sa dostane), som zvedavá, či aj potom Čechov budete tak ospevovať. A to nevravím o celosvetovej politike, Trump má dobre našliapnuté byť prezidentom USA... A celkovo preferencie strán napr. vo Francúzsku, Nemecku, Holandsku... Pozrite, čo to sú za strany. Takže trochu otvoriť oči, dámy, "dezolatov" je plný svet 😉

    21. mar 2024

    @daren1 Reflex s tým nemá problém. Nejde len o Fica...

    21. mar 2024
    21. mar 2024

    @daren1 je to bežné , len si si to všimla až teraz keď sa ťa to asi dotýka

    22. mar 2024

    @luuubik Babiš podla jedného prieskumu by mal skoro 40% vo voľbách... ☹ rozdiel je ale v tom,že Babiš je prozapadne orientovaný. Nemyslím,že lepší ako Fiala len hovorí ľuďom presne ako vláda tu, čo chcú počuť. A keďže im v Čechách ceny stúpli riadne, energie dva krát tak ľudia sú nahnevaní na súčasnú vládu a veria v zázrak. Ten ale nepríde ani s Babišom. A aj na Slovensku budú po voľbách voliči oči otvárať, za energie si riadne priplatia. Len o tom ešte v tom čase nie je vhodné hovoriť, načo dráždiť verných voličov...

    22. mar 2024

    @namina nesledujem českú tlac

    22. mar 2024

    @daren1 ocividne nesledujes ziadnu tlac okrem Zjem a Vlek.

    22. mar 2024