sugarbird
25. sep 2018
237 

Mňa si CURAPROX získal

Najskôr by som vám chcela predstaviť značku Curaprox. Táto vvajčiarska značka je špecialistom na dentálnu hygienu. Pri vývoji produktov spolupracuje s poprednými odborníkmi a stomatológmi. Cieľom je ponúknuť zubné kefky, ktoré sú šetrné k zubnej sklovine a predovšetkým k ďasnám. Môžete si vybrať z niekoľkých druhov kefiek, presne podľa svojich potrieb. Všetky kefky sú osadené patentovaný Curen vláknami, ktoré zaistia unikátne vlastnosti. A som rada, že na trh prišli aj s pastami BE YOU.

BE YOU sú výborným spojením chutných originálnych príchutí a dlhotrvajúcej sviežosti pasty. K dispozícii je šesť príchutí: grapefruit a bergamot, broskyňa a marhuľa, červený melón, gin tonic a hurmikaki, černica a sladké drievko a jablko s aloe vera. Pasty obsahujú špeciálne mentolové guľôčky, vďaka ktorým sa sviežosť uvoľňuje aj desiatky minút po čistení zubov. S BE YOU si každý môže vybrať pastu práve pre seba – podľa nálady, farby či obľúbeného ovocia.

Priznám sa, najskôr som pokukovala v drogérii po Curaprox pastách ,ako prvé ma zaujali tie krásne farby, potom si si preštudovala príchute, ktoré som neverila. tak jeden večer ,keď som si otvorila stránku modrý koník tak na mňa vybehla možnosť testovania pást ,neváhala som ani sekundu a zapojila sa. Keď mi prišla správa, že som vybratá veľmi ma to potešilo a o pár dní mi už zvonil kuriér. A testovanie začalo...

V balíku boli 3 zubné pasty BE YOU podla môjho výberu. A to grapefruit + bergamot, broskyňa + marhuľa, červený melón, ku každej paste bola pribalená kefka, stojančeky na kefky letáčiky.

Ako prvú som vyskúšala pastu BE YOU Candy Lover červený melón ,na tú pastu som sa asi najviac tešila a nesklamala, tá chuť červeného melóna a ten svieži dych, som si zamilovala na prvýkrát. K testovaniu sa pripojil aj môj manžel, ktorý tiež s radosťou a očakávaním testoval so mnou pasty BE YOU... Náš malý Maxim nám ráno s radosťou podával pasty na testovanie, páčila sa mu farebnosť a každé ráno nám hovoril maminka ty dnes vyskúšaj Pink a tato ty tú yellow pastu 🙂 Pasty sú vhodne od 6 roku života, takže Maxík netestoval, ale zato on má kefku Curaprox.

Ako druhu som vyskúšala pastu BE YOU Pure Happiness marhuľa +broskyňa milujem marhule. Pasta nesklamala, proste tieto pasty majú takú chuť ako keby som si hneď ráno zahryzla do ovocia. Tá pasta je velmi príjemná.

Ako poslednú som testovala pastu BE YOU RISING STAR grapefruit + bergamot, táto pasta ma zaujala asi najmenej, ale keď som rozmýšľala nad testovaním vedela som ,že táto pasta bude stvorená pre môjho manžela a tak aj bolo, jemu najviac ulahodila práve tato pasta, mala horkastú chut. 

Vďaka farebným zubným pastám budú vaše zuby nielen zdravé,ale aj prirodzene biele. Keďže sme sa na par dni pobalili a išli k mojim rodičom tak som neváhala a pasty som si zobrala aj tam a tak sa pridali k testovaniu aj moja mamina s ocinom a každé ráno veľmi radi pasty testovali a veľmi si ich pochvaľovali..Pasty BE YOU máju samozrejme aj bieliaci účinok, ktorý je naozaj vditelný.

Ďakujeme modrému koníkovi a Curaproxu, že sme mali príležitosť testovať pasty, určite chceme vyskúšať aj zvyšné 3 pasty a už teraz sa tešíme na ich chuť a sviežosť. A aby som nezabudla, pasty BE YOU maju aj sadu s malým balením kde sú všetky pasty 🙂

Nové pasty BE YOU sú vhodné aj pre deti vo veku od šesť rokov, neprekážajú ani vegánom a vďaka peknému baleniu sú vhodné aj ako darček. Šesť pást, šesť rôznych farieb, šesť rôznych príchutí a šesť rôznych charakterov či nálad. Sami si môžete vybrať, či chcete objavovať, snívať, zamaškrtiť si, zažiariť, nakopnúť sa alebo urobiť si radosť. Pasty sa predávajú v balení so zubnými kefkami v rovnakej farbe, oživia vašu kúpeľňu. Tak neváhajte a skúste aj vy pasty BE YOU podla svojho výberu. Mňa si tieto pasty získali ♥

#test_curaprox2

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli