1 / 1

    Veru aj moja je chuda mimo a vzdy sa stahuje z izby do izby

    29. dec 2023

    @pokojvdusi9 nás najviac na wc, ale musím mu dať aj medikamenty, aby to najhoršie prečkal.

    29. dec 2023

    @tatiana269 Moja ide so mnou na Silvestra do sluzby velitel mi povolil a budeme ju nosit na rukach vsetci ako minuly rok

    29. dec 2023

    @pokojvdusi9 je toto na nervy, ja som rada, že už bude zákaz

    29. dec 2023

    @tatiana269 Presne Zbytocne vyhodene peniaze radsej nech daju mesta na utulky,ze?

    29. dec 2023

    @pokojvdusi9 presne moj názor, my sme u nás doma už v meste minulý rok nemali ohňostroj a peniaze naň určený išli do útulku

    29. dec 2023

    Aj náš Ferdik sa veľmi boji nech to už zrušia úplne

    29. dec 2023

    Na nervy to už je, čo ľudia stváraju. Nie je to už normálne, celý deň, večer, vkuse niekto trieska. Poriadne ani na dvore moja nemôže byť. Odbehneme vždy len na chvíľu aspoň vyvenčiť a hneď dnu. Ja som už teraz normálne unavená, môžem kašľať na celý Silvester. Ľuďom prepína už mesiac.

    29. dec 2023

    @simka1454 presne, keby to bolo len o polnoci na silvestra, tak sa to da prezit. Ale u nas uz tiez buchaju pravidelne vyse tyzdna.

    29. dec 2023

    @andrea_82 tak trieskaju, to sú také nenormálne rany a udržať 40 kg čuvačku dá ozaj zabrať. Nepomôže ani to, keď dám hlasno televízor. Ona to cíti ešte len keď to má tresknuť.

    29. dec 2023

    U nás už búchajú tri dni, dennú púšťame dnu , na Silvestra bude asi celý čas s nami. ....ale stále neviem kde kupujú tie hlučné petardy keď tie sú už zakázané tetaz

    29. dec 2023

    @bucko555 ved prave preto sa obavam, ze ani dalsie roky sa toho vela nezmeni. Ludia si nakupia do zasoby, objednaju alebo dovezu zo zahranicia. Existuju uz aj take male dela, ktore trieskaju ako petardy.

    29. dec 2023

    @andrea_82 presne nezmení sa to aj teraz rána jak s dela .....a najviac trpia chudence zvieratká

    29. dec 2023

    @bucko555 Aj stari ludia to velmi zle znasaju hlavne leziaci.

    29. dec 2023
    29. dec 2023

    Aj my sme museli psika stale pustit dnu a byt s nim, velmi sa bal. A aj yorkshirka, ta sa az triasla. Ludia si myslia, aka je to zabava, ake je to krasne, ale su sebecki, pozeraju len na to, co sa im paci, ale ze zvieratkam to ublizuje a boja sa, to ich nezaujima. Inak, ja sa toho tiez velmi bojim.

    29. dec 2023

    Náš celý deň na Silvestra neje a nepije od strachu. Vonku ide naposledy maximalne o 16:00 neskôr neexistuje. Ako náhle strelia ťahá nás dnu, trasie sa. Ale ja sama uż nemám nervy nato, že sa musím báť pomaly mesiac ísť po chodníku, že ma netrafí nejaké retardované decko, ktoré sa teší z toho, ako sa niekto zľakne. Dneska mi cestou do lekarne decko v sprievode otca hodilo tú práskačku rovno pod nohy. Tak som sa zľakla, że keby ten jeho otec nebol namakaný majster v pretláčaní rukou, tak mu strelím takú, že zuby na chodník vypluje. Neľutujem ani jedného, ktorému pyrotechnika poškodí ruky.
    Nemám problém so svetelnými blbosťami o pol noci, ohňostrojom v rukách odborníkov. Prežijem ja aj môj pes aj 30 minut strielania o pol noci. Ale nie mesiac pred a mesiac po v rukách detí.
    Nerozumiem tomu, ktorý dospelý toto kúpi a dá do rúk deťom. A potom plačú, keď sa niečo stane.
    Už nech je to zakázané a budem bez milosti volať mestskych policajtov pri každom buchnutí od 2.1

    29. dec 2023

    @lalenka33 ja uz ozaj nechapem, co sa deje s ludmi.. tak je v sprievode rodica a ten nic?? Potom aj to decko s prepacenim bude take ako jeho otec, ked vyrastie. Este, ze sa ti nic nestalo. Inak, nemalo to uz byt zakazane? Ved sa aj peticia podpisovala.

    29. dec 2023

    Už nech je to za nami, aj naša sa bojí, bude mať už 16 rôčkov, o to mám o ňu väčší strach.

    30. dec 2023

    @lalenka33 deti sú odrazom svojich rodičov. Koľko je matiek tu na MK ktoré sa vychvaluju ako kupujú tieto blbosti a vraj akú zábavku robia svojim detičkam. Vôbec im nevadí, že niekomu ubližujú, že to niektore zvieratá ani neprežiju. A to decko, čo ti to hodilo pod nohy, no ja by som tam spravila taky krik, že by sa aj ten otecko pos.. l. Nech to tomu decku treskne večer pri posteli keď zaspí, to bude "sranda"

    30. dec 2023

    My sa už od štedrého dňa nevieme po tme dostať od bytovky. Ako sa zotmie, tak Maxi nechce ísť vôbec von.

    30. dec 2023

    @lalenka33 ja toto nepochopím. Minule večer mega rany tu trieskali kúsok od nás. Šla som sa pozrieť na balkón komu šibe a tam rodičia s dieťaťom, čo ledva chodilo. A hádzali petardy, že sa nám okná triasli. 🤦🤦 Ja stretnúť niekoho ako to hádže, tak rovno mu letí po papuli. Tam nič iné nemá význam.

    30. dec 2023

    @deedaa keby tam ten chlapec nemal otca, ktorý je majster v pretláčaní a pred 2 rokmi napadol u nás jednu rodinu, tak tomu malému strelím, ale tu by som dopadla veľmi zle

    30. dec 2023

    Ach ženy, náš hafan dnes v 11 rokoch dostal svoj prvý pravdepodobne epileptický záchvat a neviem, či aj tieto petardy nemôžu byť spúšťačom. Podľa vet môžu , ale aj nemusia. Je chudák úplne mimo. Blúdi ako bez duše a toto strielanie mu na pohode nepridáva. Držte nám palce 🙏

    30. dec 2023

    @lalenka33 držím palce, dúfam, že bude psík v poriadku. Ja sa hrozne bojím zajtrajšieho dňa ako to zvládneme. Aj dnes cely deň trieskali, čo bude zajtra, nechcem ani pomyslieť.

    30. dec 2023

    @simka1454 ďakujeme, tiež sa bojím zajtrajška. U nás ešte k tomu pôjde po uliciach kamión z ktorého bude hrať hlasná hudba a svietiť svetlá. Dúfam, že to všetko zvládneme.

    30. dec 2023