tatianasevcikova
16. aug 2020
149 

🤍 Babylove 🤍 hebká pleť a spokojné bruško

Pekný večer, 

dva týždne ubehli ako voda a prišiel čas predstaviť Vám produkty, ktoré sme dostali vďaka @konik_testuje a dm drogérii. Balíček bol obrovský a celé dva týždne sme sa nenudili. Vyskúšali sme množstvo produktov na pokožku a starostlivosť o telo. Našla som medzi nimi niekoľko nových favoritov, ktorých som nepoužívala. Prázdne neostali ani brušká našich ratolestí, čomu sa teda potešili najmä oni 🙂

Ako prvé by som Vám predstavila niekoľko produktov starostlivosti o pokožku a telo bábätká. Ako prvé napíšem, že kvitujem a dávam veľký palec hore za neparfumované a zbytočne prevoňané detské produkty, ktoré urobia viac škody ako úžitku. 

Je toho naozaj veľa, tak poďme na to! 

🤍 babylove dezinfekčné vlhčené utierky 

Príjemne jemné, dosť veľké a dostatočne mokré utierky, ktoré zbavia detské hračky, predmety a zdravotné pomôcky baktérií. Na môj vkus dosť penia, takže zanechávajú povrchy utehlené, ale pracuje sa s nimi dobre, pričom nijak nevoňajú a nedráždia pokožku rúk. 

🤍 babylove detské kozmetické utierky

V krásnom, veselom detskom boxe sú skvelé. Jemné, prekvapivo veľké, so skvelou sacou schopnosťou. Pokožku absolútne neškriabu a nedráždia a pri dvoch deťoch sa zídu ako soľ, keďže majú stále od niečo špinavé ruky. Na utierky som si veľmi zvykla a moc sa mi páči ich dizajn. 

🤍 babylove vlhčené utierky Sensitive v boxe

Vlhčené utierky používam zriedka, snažím sa skôr detskú riťku, najmä Matejkovi, poumývať čistou vodou. Ale s deťmi to občas inak nejde, a tak sme ich, samozrejme, vyskúšali. Ale však ako sa hovorí? Špinavé dieťa, šťastné dieťa? Utierky sú primerane mokré, veľmi jemné, tenšie, absolútne pokožku nedráždia a neškriabu. Vďaka neparfumovanej verzii budú vhodné aj pre dieťatko s citlivou pokožkou. Obsahujú mandľový olej, ktorý sa postará o pokojnú a zdravú pokožku. 

🤍 babylove čistiace vatové tampóny 

Registrovala som, že existujú takéto tampóny a som šťastná, že sme ich dostali na vyskúšanie. Na umývanie tváričky alebo riťuľky už nepoužívam nič iné. Jemné, dostatočne veľké, skvelo sajú. Sú vyrobené zo 100 % bavlny, vďaka čomu ich môžu používať aj maminky pre detičky s citlivou pokožkou. Niekoľkokrát som tampóny využila aj na odličovanie a nič lepšie som nemohla nájsť, takže ich využívam aj ja pre svoje potreby a čistenie pleti. A to, že tak príjemné a kvalitné tampóny stoja pár €, je ešte väčšie plus. 

Produkty starostlivosti o detskú pokožku sa delia na radu SENSITIVE a ULTRA SENSITIVE. 

Z rady Sensitive naše ratolesti Matej a Alžbetka vyskúšali 4 produkty. 

🤍 babylove jemné detské mydlo 

Odmalička pri deťoch nepoužívam nič iné ako tuhé mydlo. Umývanie niekoľkokrát denne s mydlom pokožku nevysušilo, dostatočne umylo a aj keď nemá vôňu, pokožka bola voňavá a príjemne jemná a vláčna na dotyk. Vďaka zloženiu obohatenému o harmanček a jojobový olej je pokožka jemná, vláčna, hydratovaná a nie je podráždená. Za mňa skvelý produkt. 

🤍 babylove vatové tyčinky do uší 

Tyčinky majú rozšírenú časť, aby ste nevošli do uška hlboko a dieťatku neublížili. Sú skvelé, aj keď by som asi zvolila iné uzatváranie, aby ste nemuseli stále hore-dole odliepať vrchnáčik. 

🤍 babylove detský púder Sensitive 

Jemnulinky púder bez vône, ktorý chráni pokožku detičiek. V týchto teplotách je v oblasti záhybov must have produktom, na ktorý nedám dopustiť. Páči sa mi vrchnáčik a aj sypanie, pričom dieťatko nevládze otáčať vrchnáčik, a tak nevysype zbytočne všetko. 

🤍 babylove jemný šampón Sensitive 

Príjemne jemne voňajúci šampón, ktorý šetrne umyje vlásky, nevysuší ich a dodá im lesk vďaka panthenolu a výťažku z rumančeka. Pokožku hlavy nedráždi, umyje a zanechá krásne prevoňanú a čistú. Veľkým plus je, že neobsahuje mydlo, a tak neštípe a nedráždi oči. 

Z radu Ultra Sensitive, ktorý je vhodný pre suchú až veľmi suchú pokožku, sme mali možnosť otestovať 3 produkty. 

🤍 Ošetrujúci a masážny olej 

masážny olejček som si odložila, keďže naše deti nemajú žiadne problémy, ani suché miesta na pokožke. 

🤍 babylove umývací balzam Ultra Sensitive

Ľahký krémový balzam, ktorý pokožku dôkladne umyje, nepodráždi a vďaka zloženiu s dvomi olejmi (mandľovým a slnečnicovým) ju úžasne ochráni, zhydratuje a udrží v rovnováhe. Veľký prst dávam hore pumpičkovemu dávkovaniu. Pristála by som na jemnulinkú vôňu, ale to je len moja preferencia.

🤍 babylove výživný krém proti zapareninám 

Nahradil u nás doma známy produkt, pričom tento je oveľa kvalitnejší, s lepším zložením a bezkonkurenčnou cenou. Krém je hustý, hutnejší, na pokožke zanecháva ochranný film, za čo dávam veľký prst hore. Pokožku nedráždi a 100 % chráni. 

Ak máte dieťatko s citlivou a suchou pokožkou, vrele odporúčam vyskúšať, pretože kvalita produktov je na vysokej úrovni, pričom cena je úžasná. 

No a ešte nezabudnime na brušká. V balíku sme mali niekoľko produktov na mlsanie, ale aj zdravé papkanie a pitný režim. Je skvelé, že pod jednou strechou nájdete produkty aj na zdravé varenie, zdravé mlsanie a papkanie pre našich najmenších ❤️

Myslím, že každá z Vás pozná dobrôtky, ktoré sa dajú pre naše ratolesti v dm drogérii kúpiť. 

🤍 babylove Bio ovocná tyčinka jablko-arónia 

Toto je úžasná dobrotka, ktorú som teda zbaštila ja. Zbožňujem tieto tyčinky. Vhodná na cesty, nič sa vám neroztopí a dieťatku dodá energiu a perfektne ho osvieži, keďže nie je veľmi sladká, skôr kyslá. Je vhodná pre detičky od jedného roka, nie je tvrdá, mäkkulinká, ľahko sa žuje a nie je vôbec drahá. 

🤍 babylove Bio jahodové chipsy 

Priznám sa, že toto naša Alžbetka ochutnala prvýkrát. Stali sa však súčasťou nášho nákupu v dm a už nesmú u nás doma chýbať. Rada ich využívam na dochutenie bieleho jogurtu či poobedné mlsanie počas prechádzky. 

Jahôdky sú mrazom sušené, krehké a mäkké, takže sa dobre žujú, priam v ústach rozpúšťajú. Sú 100 % bez pridaného cukru, farbív a aróm.

Stali sa neoddeliteľnou súčasťou zdravého chrumkanie u nás doma, a to vám poviem, nechrumká ich len dcérka. Ďakujeme, že sme natrafili na tak úžasný produkt. 

🤍 babylove 100 % Bio jablková šťava 

Keďže naša Alžbetka mávala problém s kakaním, snažila som sa jej občas do stravy popri surovom ovocí pridať aj šťavy. Tieto z dm drogérie si neviem vynachváliť. 

Sú ÚŽASNÉ!!!!

Táto jablková má príjemnú chuť, je mierne kyslá po jabĺčkach, no cítiť v nej aj dosť sladkého. 

🤍 babylove ovocný čaj 

Príjemne voňajúci, chutný čaj bez pridaného cukru, ktorý je vhodný už od 4 mesiacov, je skvelý. Náš Matej ho má moc rád a nevie sa ho dopiť. Má prírodne sladkástú chuť vďaka šípkam a čučoriedkam. Dá sa podávať aj za tepla, aj studena. 

Aj keď je šťava trošku sladšia, Alžbetke ju dávam nariedenú. Matejko už má 8 mesiacov, jemu som šťavu dala zriedenú 1:1 a veľmi veľmi mu chytila. Pitný režim nie je u nás problémom, za čo som vďačná, a tak sme si denno-denne pripravili čajík alebo džúsik. 

🤍 babylove obilná kaša 3 druhý zŕn 

Matejko bol vhodný adept na vyskúšanie kaše. Aj keď už má lepok zavedený, občas sa bojím, a tak mi toto celkom padlo vhod. V kaši nájdete zmes zŕn - ovos, jačmeň a pšenica špaldy. Je skvelé, že kaša je nemliečna, a tak si ju môžete pripraviť aj vy. Ja zvyknem takúto kašu miešať s ovocím alebo výživou. 

🤍 babylove ovocný príkrm slivka-hruška 

Príkrm je zo 100 % ovocia a rovnako ako všetky výživy, aj táto nášmu drobcovi chutila. Dostal malé množstvo aj do kaše a nevedel sa dojesť. Príkrm mal príjemnú konzistenciu bez hrudiek so skvelou chuťou, nebol príliš sladký, ani kyslý. 

Poviem vám, je to malý jedak, a tak si pochutil a najedol sa dosýta. 

🤍 babylove Bio repkový olej 

Tento olej nám nie je neznámy. Používala som ho aj pri staršej dcérke a tentokrát som mala doma olivový, a tak som sa vrátila opäť k tomuto repkovému. Niektoré druhy vitamínov sú rozpustné v tukoch, a tak po pridaní do jedla napomáhajú v črievkach lepšiemu stráveniu a vstrebaniu živín a vitamínov. 

Olej je v Bio kvalite, obsahuje omega-3-mastné kyseliny. Je veľmi chutný a vôbec, ale teda absolútne neprevonia príkrm olejom, a tak dieťatko ani nevie, že ma niečo v príkrme pridané. 

Cena oleja je k pomeru kvality nízka, a tak mu opäť ostávam verná a ďakujem, že som ho mohla opäť zaviesť do prikrmov. 

Toto testovanie bolo dlhé, nenáročné, ale chutné, plné zábavy a učenia sa. Ďakujem za možnosť vyskúšať produkty z dm drogérie a ďakujeme, že sme si opäť našli niekoľko vecí, ktoré sa stali súčasťou našich životov. 

Pekný deň 

Tatiana & Matej & Alžbetka

#recenzia 

#test_dm27 

#test_dm29

Začni písať komentár...

Odošli