timeab
13. nov 2016
85 

Naše DéeMkovanie

    #test_dm6 

V prvom rade sa chcem poďakovať spoločnosti DM a stránke Modrý koník za príležitosť testovať a recenzovať výrobky už spomenutej značky. Celá rodina sme si testovanie naplno užívali a tešili sa výrobkom ktoré sme zatiaľ nepoznali. A veru, musím potvrdiť, že ani tentokrát nás naše obľúbené ,,DéeMko" nesklamalo.

Naozaj s veľmi malou dušičkou som písala komentár k výzve na testovanie, a preto ma veľmi prekvapilo, keď mi príšla správa, ktorá oznamovala, že budeme testovať. 

Ale nebudem to tu naťahovať, radšej prejdem čo najskôr k recenzii, na ktorú som sa už dlhšie chystala a tešila 🙂

    

Balea vitálna kúpeľ pre nohy je príjemne voňajúci prášok do vody. Pre mňa novinka doteraz nepoznaná. Priznávam, nemám často čas, si len tak sadnúť a namočiť si nohy. Väčšina mamičiek to určite pozná. Ale príjemne pohladilo dušu aj nôžky. Návod na obale sľubuje lepšie odstránenie starej pokožky na nohách, no toto tvrdenie potvrdiť nemôžem. Pemza starú pokožku odstránila tak isto ako bez tejto soli. Ale ako relaxačný kúpeľ pre nohy môžem určite odporučiť. Nohy boli jemné, hladké, no a predsa aj voňavé 🙂.

Balea hydratačný koncentrát s extraktom z rias a olivovým olejom ma naozaj príjemne prekvapil. Vrásky síce nemám (no dobre, nejaké mám keď sa zamračím) ale takú jemnú pleť ako po nanesení tohoto prípravku som ešte naozaj nemala. Koncentrát je balený v kapsuliach, každá kapsula je na jedno použitie, ľahko sa otvára a nanáša a jedna kapsula vystačí na tvár, krk a dekolt. Pleť je aj niekoľko hodín po nanesení hydratovaná, jemná na dotyk, doslova hodvábna. Tento výrobok budem určite aj naďalej používať. Jediné mínus je vôňa. Skôr pánska ako dámska ale nie je silná takže veľmi mi neprekáža. 

Fascíno jemné pančuchové nohavice veľkosť S/M som mala možnosť vyskúšať až pár dní pred dopísaním recenzie. Konečne som si mohla dať šaty. Aby ste boli v obraze, som mamička na rodičovskej, ktorá býva na dedine a vrcholom elegancie bývajú u mňa rifle a tričko. Ale už odbieham... Pančuchové nohavice, alebo teda, ako ich poznáme, silonky, sú napriek udávanej hrúbke 20 den dostatočne hrubé. Hrubšie ako klasické. Medzi nohami majú spevnený šev, čo sa mi najprv nepáčilo ale ocenila som to, keďže sa mi nepotrhali. Najčastejšie ,,silonky" potrhám práve na tomto mieste. Sú pružné, jemné. Farba je prirodzene hnedá. Nemám im naozaj čo vytknúť. Bola som spokojná. 

Balea telový krém pre suchú pleť s vôňou vanilky a kokosu krásne vonia a ľahko sa nanáša. Má riedku konzistenciu, ktorá sa ľahko a rýchlo vstrebáva a vonia ešte naozaj dlho. Pokožka je po nanesení jemná, hladká. Pre mňa býva problém vybrať si dobrý telový krém alebo mlieko, pretože po väčšine ma svrbí celé telo. Po tomto však nie. A ešte jedno plus. Počs testovania som si zhodou okolností farbila vlasy (farbím na čierno) a pred farbením si okolie vlasov, teda tvár, krk a uši potrela práve týmto krémom. Trocha nahrubšie. Po zafarbení išla farba z pokožky dole naozaj ľahko a neostali mi takmer žiadne stopy po farbe. Toto je pre mňa, alebo skôr pre tento krém u mňa veľké plus. 

Balea Men voda po holení má príjenú vôňu. Môj manžel už roky používa iba jednu jedinú značku a trocha som sa aj bála, že ho na vyskúšanie neprehovorím ale nakoniec vyskúšal a bol spokojný. Ťažko z chlapa dostať  dostatočné hodnotenie na napísanie článku, ale myslím, že to, že povedal že je spokojný hovorí za všetko. 🙂 Ale tak, aby som mu nekrivdila, hodnotenie mi dal. Povedal: ,,z 10 bodov má 9". 

Denkmit osviežovač vzduchu do auta nás trošíčka sklamal. Áno, príjemne vonia, má pekný dizajn ale... Ale má jednu chybu. Necítiť ho stále, ale len ak cez neho prúdi vzduch, čiže je zapnutý práve ten ventilátor v aute, v ktorom je osadený. Keď cez neho prúdi vzduch vonia naozaj príjemne a silno ale inak nie. Považujem to za mínus, pretože inak sa mi vôňa veľmi páči. Ale na druhej strane... V aute som mala, nerada to priznávam, dvojtýždňovú kávu s mliekom v hrnčeku a smrad v aute nebol. Aj smrad z nových pneumatík, ktoré sme niesli v aute rýchlo zmizol. 

Denkmit prací prostriedok na čiernu bielizeň je ďalší z radu u mňa doteraz nepoužívaných vecí. Doteraz som čierne oblečenie prala spolu ostatným farebným a vôbec som to neriešila. Preto som rada, že som mohla tento výrobok testovať. Sama by som si ho totiž na skúšku nekúpila. Prala som s ním bez aviváže. Vôňu má síce jemnú ale príjemnú a to, čo ma najviac prekvapilo bolo, že už po prvom praní bolo čierne oblečenie jasnejšie a krajšie. Prala som aj naozaj staré čierne tričká a po vypraní boli o poznanie čiernejšie ako pred praním. Farba prostriedku je biela, a preto tomu nerozumiem... Pravdepodobne obsahuje nejaký rozjasňovač. Určite budem tento prací prostriedok na čiernu bielizeň používať aj naďalej.

Denkmit osviežovač textílií ma naozaj ,,dostal". Tomuto som absolútne neverila, myslela som si, že je to hlúposť ale nie je. Skúšala som ho na kadečom. Pachy naozaj, ako sľubuje neprekryje, ale odstráni. Ako prvú som skúšala osviežiť manželovu mikinu ktorú mal na menšom záťahu u suseda. Poznáte to, cigarety, alkohol, dokonca v tej mikine prikladal v kotolni drevo do kotla.... Smrdela. Za normálnych okolností by bez milosti putovala do práčky ale v tomto prípade mi bola skvelou testovacou pomôckou. Nastriekala som, nechala vyschnúť a výsledkom som bola naozaj prekvapená. Doslova voňala. Žiadne skryté zápachy len príjemná vôňa, akoby bola čerstvo vypratá. Skúšala som osviežovač nastriekať aj na záclony. Miestnosti príjemne rozvoňala do nasledujúceho dňa. Vôňu už potom síce nebolo cítiť ale záclony nesmrdeli. Teda najmä tá v kuchyni. Osviežovač určite odporúčam ako rýchlu pomoc, či už keď čakáte návštevu alebo nestíhate oprať svoje obľúbené oblečenie. 

Babylove termoska je naozaj nádherná a na 100% spĺňa svoj účel. Mohla som ju porovnávať s klasickou nerezou termoskou, ale vlastne nemohla. To sa nedá porovnávať. Naozaj výborne ochráni teplotu nápoja, v našom prípade čaju pred vonkajšou teplotou. Pri izbovej teplote sme mali čaj horúci, ale naozaj horúci aj po 10. hodinách. trebalo ho synovi fúkať. Vonku drží teplotu asi 5 hodín a potom ešte niekoľko hodín je čaj príjemne teplý. Taktiež oceňujem pohárik, ktorý je vlastne vrchnákom. Ľahko sa z neho pije a aj keď som sa raz pozabudla a nezaistila poistku na termoske a čaj sa trocha vylial, ostal v poháriku, teda vrchnáku a až do otvorenia termosky sa nevyliala ani kvapka. Poistka je tiež naozaj bezpečná, neprelieva sa. S termoskou sme naozaj veľmi spokojní a minimálne do leta sme ju vymenili za klasickú plastovú fľašu. Za ďalšie plus považujem, že nie je veľmi veľká a zmestí sa do kabelky. 

Babylove ovocný príkrm vhodný pre dojčatá a deti od 1. roka synovi chutil. Zjedol ho skôr, ako som stihla ochutnať. Aspoň som ovoňala. Vonia  pekne, a predpokladám, že tak aj chutí. Podobné kapičkové výživy poznáme a Peťko ich má väčšinou rád a preto stále máme nejaké v kabelke. Výživu z DM sme chutnali prvý raz ale určite nie posledný. Odporúčam ako rýchlu pomoc na cesty, do auta alebo len ako maškrtu. 

Babylove knižka do vane či kúpeľa sa u nás testovala ako prvá. Peťka zaujala, páčili a mu zvieratká aj pískanie. Knižke nemám čo vytknúť. Mne osobne sa páči, že tvar celej knižky je, alebo skôr vytvára korytnačku. 

dm Bio zeleninová nátierka tekvica, zázvor, pomaranč je kombináciou chutí, ktoré by som sama od seba pravdepodobne neochutnala. Ale musím povedať, že mne chutila naozaj veľmi. Asi najviac v nej vyniká tekvicová chuť takže naozaj sa nieje čoho báť. Je príjemne osviežujúca. Pravdou však je, že manžela ,,mäsojeda" a syna ,,vymýšľavca" neoslovila. 

dm Bio prírodnú olivový olej ma veľmi potešil, keďže sa zdravo stravujem a olivový olej je neoddeliteľnou súčasťou takmer každodenného varenia. Má jemnú chuť a chutí skvele či už v teplých jedlách alebo studených. Skúšala som naozaj skoro vo všetkom. V teplom baklažánovom šaláte, studenom paradajkovom šaláte, dusenej rybe s cviklovým pyré ako vidieť na fotkách nižšie ale aj v mnohých iných. Určite ani tento olej neobídem pri mojej ďalšej návšteve dm. 

Verím, že naše testovanie týchto výrobkov vám pomôže pri rozhodovaní, ktorý z nich si kúpiť a čo od konkrétneho výrobku môžte očakávať.

 Tak teda doDéeMka 🙂

Začni písať komentár...

Odošli