tincek12
4. apr 2021
51 

Prebaľovanie nie je len o plienkach

„Každé dieťa je iné a preto potrebuje individuálnu pozornosť. Každý, kto je rodičom, vie, ako jedinečné je každé dieťa.“ - (W. H. Thomas)

Veľakrát nám tu Modrý koník ponúka testovanie rôznych produktov. Mňa ako maminu už 5-mesačného chlapčeka zaujalo naposledy testovanie HiPP čistiacich vlhčených obrúskov Sensitive a Ultra Sensitive, a tak som sa rozhodla, že to vyskúšam a uvidím. Správa, že nás na testovanie vybrali ma veľmi potešila, pretože už dlhšie som nad kúpou týchto obrúskov rozmýšľala.

Priznám sa, ja osobne nemám rada obrúsky, ktoré sú parfumované alebo obsahujú iné zložky. Kupujeme sem-tam aj tie, ale míňame ich celá rodina na upratovanie domu, auta a používame ich aj pri našej fenke, ktorú máme vnútri. 

Ako každá mama, aj ja chcem pre svoje dieťa to najlepšie, preto mi dá asi každá za pravdu, že najlepšia je čistá voda. Však? Celkovo mám najradšej pri prebaľovaní čistú vodu a keď už musím siahnuť po vlhčených obrúskoch tak volím tie s vysokým obsahom vody. Už od mala mám atopický ekzém, a parfumované vlhčené obrúsky mi vysušujú pokožku a tá potom nepríjemne svrbí. A to je tiež dôvod, prečo dávam pozor aj na výber kozmetiky pre Dominika, kde vlastne patria aj vlhčené obrúsky. Skvelou správou je, že počas týchto 2 týždňov testovania je Dominikova a aj moja pokožka bez akejkoľvek alergickej reakcie. Čo je naozaj skvelé, pretože citlivej pokožke stačí aj malý podnet na to, aby sa vysušila, začervenala či podráždila. A to sa musím priznať, že sme ich testovali poctivo. Sú neodmysliteľnou súčasťou prebaľovania, keď nemáme pri sebe čistú vodu, skúšali sme ich aj pri utieraní rúk či tváre, pretože riešime doma rastúce prvé zuby a veľký posun v Dominikovej vnímavosti. Náš 5-mesačný Dominik prišiel na to, že máme doma psa a stačí mu podať ruku a celú mu ju vyoblizuje. Och, verte mi, dali sme riadne zabrať HiPP obrúskom! 🙂 

NATURAL Čistiace vlhčené obrúsky ULTRA Sensitive  s 99 % vody

Od narodenia nášho syna Dominika máme doma preňho vlhčené obrúsky s 99 % vody. Vyskúšali sme už mnoho značiek. Niektoré boli moc mokré, niektoré boli suchšie, aj keď na obale bolo písané, že obsahujú veľké % vody. Za tých 5 mesiacov sme si už našli také naše "naj" . Ale musím úprimne povedať, že tieto sa nám tiež veľmi zapáčili. Zaujalo ma, že napriek veľkému množstvu vody, ktorú obsahujú, sú jemné a akurát mokré. Určite mi niektoré z Vás dajú za pravdu, že mnohé vlhčené obrúsky sú studené. Veď si to predstavte.. Malilinký, ledva trojkilový novorodenec, vyhriaty z perinky. No a vyzleč ho, a umy mu rituľu so studenými obrúskami. Už si to predstavujete? Tak potom rozhodne v podvedomí počujete ako plače. Som rada, že sme tieto skúsili, prišli na to, že vyhovujú citlivej Dominikovej a mojej pokožke, a určite si ich ešte kúpime 🙂 

NATURAL Čistiace vlhčené obrúsky Sensitive  

Ako už viete, parfumované vlhčené obrúsky nie sú nič pre mňa. Ale pozor! Tieto čistiace vlhčené obrúsky ma veľmi milo prekvapili! 🥰 Sú napustené pleťovým mliekom, a preto sú jemné, akurát vlhké, takže tiež nie sú studené a majú jemnú vôňu mandlí vďaka Bio mandľovému oleju. Sú vhodné aj na citlivú pokožku, ktorú má mnoho detí, medzi ktorými je aj náš Dominik.  Aj tieto sú bez plastov a sú biologicky rozložiteľné, z čoho mám taktiež radosť. Taktiež sa dajú skvelo rozdeliť a z jedného obrúsku máte dva menšie. Túto vlastnosť som si veľmi obľúbila ! 

Takže veľké plus za to, že : 

  • sú biologicky rozložiteľné 
  • majú jemnú vôňu bez parfumácie
  • sú napustené jemným pleťovým mliekom
  • nie sú mastné 
  • sú vyvinuté s cieľom minimalizovať alergické reakcie
  • neobsahujú plasty ani mikroplasty
  • sú bez chémie
  • a hlavne moja obľúbená vlastnosť - vďaka perforácií sú ľahko oddeliteľné

Ďakujeme za možnosť testovať HiPP Natural čistiace vlhčené obrúsky a veríme, že nejakej maminke naša recenzia pomôže pri výbere obrúskov.

#test_hipp_natural 

#recenzia

#skusenosti_hipp_natural

Začni písať komentár...

Odošli