1 / 1

    AKO SA ZAPOJIŤ
    Rajo je s nami každý deň, aj na Vianoce. Nielen chutný obsah výrobkov Rajo je to, čo nám prináša úžitok a radosť. Využiť môžeme aj obaly. Stačí zapojiť kreativitu a celá rodina môže spolu stráviť príjemný zimný podvečer pri výrobe vlastných ozdôb z obalov.
    Recyklácia je in! Naučme naše deti, že veci nie sú iba na jedno použitie, budú mať takisto dobrý pocit, že niečo krásne sami vytvorili a navyše strávite spolu príjemné chvíľky, ktoré sa zapíšu vám aj vašim deťom do srdiečka.

    Fantázii sa medze nekladú. Či použijete vystrihovanie, dozdobenie stužkami, servítkovú techniku (napr. vianočné zvončeky z jogurtových obalov, snehuliačkovia z Acidka či Probia drinku, vianočná ozdoba z vrchnákov RAJO drinkov) alebo čokoľvek iné, je na vás.

    Vyrobené ozdoby nafoťte a postnite do Vášho fotoblogu s označením
    #rajovianoce do 1.1.2016 polnoci. Tie najzaujímavejšie budú ohodnotené. Súťaž vyhodnotí trojčlenný tím zložený zo zástupcov spoločnosti Rajo a.s. a ja, Ambasádorka Rajo na Modrom Koníku budem výhercov kontaktovať za účelom získania kontaktných údajov, kam majú byť výhry odoslané.

    Výhry budú odoslané najneskôr do 31. januára 2016.

    VÝHRY:
    cena: Upratanie vášho príbytku (kompletné upratovanie v hodnote 150 EUR)
    cena: 1 x kolobežka kvalitnej švajčiarskej značky
    cena: 5 x set malý kuchár – detská kuchárska zásterka a čiapka

    28. dec 2015