tinusiatko
27. jan 2019
546 

Keď sa sny komplikujú

Včera malo začať veľké sťahovanie do nového domu. Tak som sa tešila...mama pobalila čo sa dalo-kopa vecí sa nedala zabaliť lebo neboli krabice a vlastne ani kam už zabalené veci dávať...kamoška ráno 7:30dobehla vyčerpať vodu z akvárii a ja som si vravela ,ze krajšie narodky ani mať nemôžem. Aká pekná symbolika ...na 37narodky sa sťahovať do vlastného vysnívaného DOMU. No áno ešte o 10:00som volala z otcom,že cez kamoša čo rieši kúrenie som jemu a bratovi zohnala dvoch pomocníkov ,ktorých zaplatím keďže ja sa stále nehýbem a spokojná ,že mama nachystala rezne a berie malého na zápas a ja budem všetko len organizovať som čakala až o 13:30príde otec s autom a brat +ostatný pomocníci. Asi už viete,ze veci dopadli inak(názov článku napovedá).Bratovi ,ktorý ma presviedčal niekoľko týždňov ,ze pomôže,pobalí a nemám stresovať sa ani ovolať nedalo radšej nedvíhal telefón...otec,ktorý tvrdil to isté čo brat a mal prísť z Lovinovane do TN sa rozhodol,že kým nepríde brat tak on isto nepríde -šak čo by tu sám robil(info o tom,že mám ľudí na sťahovanie aby on bol iba šofér mal evidentne salám-párky a o 13:30 som sa dozvedela,že mi vlastne nepríde pomôcť nikto....HAPPY BIRTHDAY...takže zo sťahovania nebolo nič. Z mojich narodenín tiež nie(nechcem darčeky ale po 10tich rokoch bez torty-naposledy som si ju aj tak piekla sama ,som čakala neviem...asi zázrak). Som neskutočne sklamaná a naštvaná...klasicky som sa musela postarať sama. Nemám problém keď som OK ale v mojom stave...napísala som kamošovi s kúrením,že bohužiaľ sťahovanie nie je a on ,že aspoň do domu namontuje do dvoch izieb kúrenie aby sme nezmrzli. S plačome som mu dala kľúče a zùfalo do seba rvala lieky od bolesti a na nervy...jedine tento človek dokázal zohnať auto,zohnať chlapou(áno zaplatím si to) a zablahoželať mi k narodeninamy aj s bonbonièrou. Nie nechcela som darčeky ,len som chcela mať pocit ,že sa na mňa nevykašľal celý svet...mal tu byť článok o tom,ako máme aspoň časť vecí v novom domove ...no možno zajtra...je mi smutno...cítim sa opustená a nemilovaná...nie nechýba mi chlap,ale chýba mi pocit,že na mne záleží vlastnej rodine(ale tiež už som si za tie roky mohla zvyknúť -moja chyba)...sorry za výlev (nie otec ani brat sa pomôcť nechystajú a brat ani len sms k narodkám neposlal,šak na čo)

To ma mrzi 😕 dufam, ze coskoro ti osud ukaze, ze stojis za vela lasky ❤

27. jan 2019

keby som blizsie hned pridem pomoct 🤗 vsetko najlepsie prajem

27. jan 2019

@ladyblcha
@adula3334 dakujem dievcata,ja som len chcela aby prisli...tesila som sa ze práve na narodky...a naozaj som po rokoch verila,ze sa na mna nevykaslu...

27. jan 2019

Všetko najlepšie k narodeninám🌷🌷🌷po každej búrke výjde slnko,tak ti prajem nech sa ti podarí všetko čo si praješ ❤️

27. jan 2019

@janka9913 dakujem,ale ja som naprik lexaurinu v totalnej depresii uz sa ani z toho domceka neviem tesit

27. jan 2019

Hm to je smutne ze práve rodina sa tak zachová ale zase mas super kamoša on nezabudol pomohol ako vedel, drz sa

27. jan 2019

Všetko najlepšie k narodeninám 😘 máš oveľa vyššiu cenu ako tú, čo ti prejavujú tí, čo by mali byť najbližší

27. jan 2019

@astonka
@mandinka ďakujem dievčata

27. jan 2019

@tinusiatko vies rodina je rodina, ale nicit si zdravie kvoli nej netreba. Skus sa zamysliet a prijat ich taky aki su - nezodpovedni, nespolahlivi, klamari, ... a tak sa k nim aj spravaj, potom ta nesklamu. Zial su aj taki ludia v nasom zivote.
Prajem ti vela sil aby si sa vyrovnala s rodinou (ber ich aki su, ini uz nebudu), vela novej pozitivnej energie, aby sa vratila radost z domceku a vela vela krasnych, radostnych a novych zazitkov v novom dome ⚘⚘⚘

27. jan 2019

A to vzdy boli takí neochotní? Aj mňa by to nastvalo, ale lexaurin by som kvoli tomu do seba nedavala

27. jan 2019

@tinusiatko je nas takych viac. rodina ti je dana a velakrat su to ludia, ktorych nikdy nepochopis, z uplne inych svetov, zijuci vo svojich svetoch. a potom su tu kamarati a priatelia. tych si vyberas ty sama a oni si vyberu teba. nie preto ze musia alebo ze to tak "vyslo". ale preto ze chcu. vzdy mi viac pomohli kamarati ako rodina. o to viac som im vdacna, lebo ich citom a vztahu ku mne verim. rodina je pre mna skupina ludi, z ktorej som geneticky vysla. kamarati stali vzdy pri mne.
krasne narodeniny 🙂

27. jan 2019

Vsetko najlepsie aj takto oneskorene. 🙂 Bud vdacna, ze niekomu na tebe zalezi viac ako tvojej rodine, nemusi, ale chce ti pomahat.

27. jan 2019

keď sú takí stále, prečo ťa to tak zobralo?

27. jan 2019

@tinusiatko prajem ti všetko najlepšie k narodeninám ❤️ A že si smutná ma mrzí... :(

27. jan 2019

Akože ,,ceresnicka na torte,, u babky moj ,,skvelý,, brat vcera bol!!!! Vysledok-narozpraval jej ako som mu JA NAPISALA,ZE NEPOTREBUJEM POMOC !!!!!! Takze z toho este vyjdem ako totalna p... aj pred zvyškom rodiny. A dostala som skvelú radu MÁM SA NAD SEBOU ZAMYSLIEŤ!!!! Ok tak sa zamýšľam....ale nejak prichádzam k záveru,že okrem synčeka,mami a dvoch babiek inú rodinu nemám!

27. jan 2019

nabudúce zorganizuj partiu kamarátov, zaplať im jedlo a nápoje a máš to isté

27. jan 2019

@lucka_ke nemam vela priatelov,naviac som uz mesiac pn a mam za sebou hospitalizaciu takze som bola vdacna,ked sa ,,rodina,,ponukla. Poucena na veky neboj

27. jan 2019

@tinusiatko hlavu hore...nestastny zaciatok, stastny koniec...treba sa pozerat dopredu, mas zdraveho synceka, novy domcek...nedaj sa zlomit prekazkami

27. jan 2019

Och, dodatočne všetko najlepšie k narodeninám. Mrzí ma to. Je to Yerkes-Dodsonov zákon (áno, tento fenomén má meno a svojich "objaviteľov") a ide o to, že čím viac sa snažíš, aby veci dopadli dobre, tak sa to všetko dosere. Verím, že už je dobre a po mrakoch vykuklo opäť slniečko.

2. mar 2019

@ink dakujem moja...no dalej je to tak na dalsie clanky. .

2. mar 2019

Začni písať komentár...

Odošli