tita1107
22. sep 2019
220 

Čas nezastavíš, ale byť krásna ti na 100 % zaručí ANNEMARIE BÖRLIND

Dievčatá, každá ruku na srdce. Ktorá sa nebojíme starnutia? Čas plynie a v kolobehu bežných starostí som si ani ja neuvedomila, že na mojej narodeninovej torte som už tretíkrát sfúkla sviečku, ktorej číslo začína na 4... 40,41,42 ... "POMÓC! Nie je už konečne čas začať sa o kúsok viac starať o seba a svoju tvár...?"

Som žena, ktorá fakt o prvých vráskach, ochabnutých viečkach, či ranných kruhoch pod očami prijala celkom s pokorou a dôstojne, ale i najmenší podnet vyskúšať niečo, kde sa píše: "...hydratuje, osviežuje, zmierňuje prvé vrásky...", mi nedá dobre spávať, preto som neváhala a veľmi rada som sa zapojila do výzvy na výrobky od ANNEMARIE BÖRLIND a o to viac ma potešilo, že ste ma vybrali a mala som možnosť skúšať na vlastnej koži.

Balíček dorazil rýchlosťou blesku. Dokonalé balenie, príjemné pastelové farby potešia nielen oko, ale lákajú k okamžitému rozbaľovaniu a skúšaniu. Okrem štyroch produktov obsahoval aj list s poďakovaním, jasnými a výstižnými inštrukciami ako výrobok aplikovať, čo obsahuje a aká je jeho funkcia pre pokožku. Odporúčania v akých krokoch produkty používať som si upravila podľa svojej potreby a počas testovania som nepoužívala inú značku kozmetiky. A veľkým plusom je, že ranný či večerný rituál mi nezabral viac ako 5 minút.

Ranných 5 minút:

  • Čistenie - AQUANATURE HYDRO-  osviežujúca čistiaca pena
  • Tonizácia - BAEUTY SHOT VITAMIN ENERGIZER KONCENTRAT
  • Denná starostlivosť - AQUANATURE SYSTEM HYDRO - vyhladzujúci denný krém

Večerných 5 minút:

  • Čistenie - AQUANATURE HYDRO - osviežujúca čistiaca pena
  • Tonizácia - 2-FÁZOVÝ HYALÚRONOVÝ SHAKE
  • Nočná starostlivosť - AQUANATURE SYSTEM HYDRO - vyhladzujúci denný krém

      AQUANATURE HYDRO - osviežujúca čistiaca pena 

Dôkladne čistá pleť je základom krásnej pleti. Preto treba ako prvý krok ráno a aj večer tvár dôkladne vyčistiť a umyť. K tomu slúži čistiaca pena, ktorá je úúúúplne úúúúžasná. Veľmi jemná, šetrná, príjemne vonia a má super hustú konzistenciu, ktorou perfektne vyčistí na jeden šup všetky nečistoty. Po použití mám nielen čistú, ale aj hydratovanú tvár, bez pocitu napätia a zbytočného vysušenia. No povedzte: "Môže byť niečo lepšie ako takto príjemne začať a skončiť deň?"

2-FÁZOVÝ HYALURÓNOVÝ SHAKE

Milujem vodu, more, slnko, leto, 40 stupňov v tieni... A preto moja pleť po lete doslova kričala "SOS, SOS, SOS...!" A tak som sa veľmi potešila tomuto 2-fázovému shaku, ktorý je doslova zázrakom pre suchú pleť. Pleť je po ňom žiarivá, hydratovaná a doslova sa vám hneď vpije do kože. Chráni kožu pred stratou vlhkosti a obsahuje botanickú kyselinu hyalurónovú, po ktorej pleť ostáva okamžite vyhladená a bez pocitu lepkavej či stiahnutej kože. Obe zložky treba pred použitím dôkladne premiešať, poteší krásna modrá farba. Ale pozor! Konzistencia je veľmi tekutá a nedá sa priamo aplikovať na tvár, preto treba naniesť do dlane a natrieť rukami.

     BEAUTY SHOT VITAMIN ENERGIZER KONCENTRÁT

Musím sa priznať, že Vitamin Energizer ma upútal ako prvý z výrobkov ANNEMARIE BÖRLIND hneď na prvý pohľad svojím vzhľadom, dokonalým moderným balením a evokoval vo mne priam injekčnú striekačku a niečo veľmi zdravé, priam medicínske... Má dokonalý systém aplikácie, super konzistenciu, sviežu ovocnú vôňu a okamžite sa vstrebáva a zanecháva viditeľný výsledok. Spĺňa všetky moje predstavy o krásnej mladistvej pleti. Vitamíny nie sú dôležité iba pre fungovanie nášho tela, ale rovnakú starostlivosť si zaslúži aj naša pokožka. A pridanú hodnotu som videla už po prvých dňoch používania. Mňa veľmi miatla farba výrobku, vždy po nanesení som čakala krycí efekt ako pri make-upe.

AQUANATURE SYSTEM HYDRO VYHLADZUJÚCI DENNÝ KRÉM

Ako posledný na napísanie recenzie som si nechala denný krém AQUANATURE SYSTEM HYDRO VYHLADZUJÚCI DENNÝ KRÉM, aj keď určite nepatrí na posledné miesto. Veľmi som si ho obľúbila, keďže vyhovuje mojej pleti. Má príjemnú "bábätkovskú" vôňu, je jemný a napriek tomu má hustú krémovú konzistenciu. Treba ho veľmi dôkladne naniesť do pokožky, okamžite vsiakne a napriek tomu nezanecháva pocit mastnoty, či ťažoby na tvári. Dobrý krém je základom starostlivosti o tvár a tento spĺňa všetky moje kritéria. Pre mňa je bonusom, že je veľmi dobrým základom pre ľahký make-up. 

A viete, prečo som sa zapojila do výzvy na testovanie výrobkov prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND? Pretože už v názvoch výrobkov sú obsiahnuté slová AQUA č HYDRO... Voda=symbol života! Voda je najdôležitejšia zložka ľudského tela a naše telo "jazdí" z obrovskej časti na vodu. Preto som vedela, že tieto výrobky musia byť určite dobré a hlavne kráse prospešné. A čo výzva sľubovala, to pre mňa aj splnila!

Po intenzívnom každodennom používaní sa cítim super, som sama so sebou spokojná, vidím na sebe pozitívne výsledky, a to je pre mňa najhlavnejšie. Dokonca mi kolegyňa v práci medzi rečou povedala: "...veď ty nemáš vôbec žiadne vrásky...!", čomu som v ten deň neprikladala žiadnu dôležitosť, ale teraz pri písaní som si uvedomila, že ANNEMARIE BÖRLIND zrejme fakt zafungovalo!

A za to ešte raz jedno veľké ĎAKUJEM...

#test_annemarieborlind

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli