1 / 1

    Miška, ja sa tak teším k vám... dúfam že tento rok to vyjde...už som to síce musela o pár dní okresať, ale aj tých pár dní plánujem využiť naplno 😉😊😊

    10. máj 2021

    @hepisko už sa na vás tešíme. Na prípravách sa maká naplno 🙂

    10. máj 2021

    Tichá závist, Pag je úžasný.. i uklízet bych pomohla 😘

    10. máj 2021

    Miska mohli by ste mi prosím do správy napísať nejaké info o ubytovaní? Ďakujem

    10. máj 2021

    Aj mne, vdaka.

    10. máj 2021

    Prídem na brigadu😄

    10. máj 2021

    Och, ako vám dobre 🙂 dnes som si pozerala staré fotky a aha akého fešáka som našla 💕
    Pozdravujeme

    10. máj 2021

    Užívajte si to. 😉 My sme chceli ísť tento rok prvý raz k moru do Chorvátska, ale dnes som zistila, že nepôjdeme, lebo práve v týždni, na kedy sme mali rezerváciu vychádza mužovi druhá dávka vakcíny. 😔

    10. máj 2021

    Baby a neviete aké budú podmienky na vstup do Chorvátska? A či po návrate bude povinná karanténa?

    10. máj 2021

    @tomiholjubavi ahoj, prosim, mozes mi poslat link na info o vasom ubytovani? Dakujem.

    10. máj 2021
    10. máj 2021

    Ahoj Miska 😀. Nevies prosim ta, ci minuly rok bola po navrate z Chorvatska do SR karantena? My sme strasne davno neboli pri mori a veelmi rada by som sla v juni. Len ma odradza to, ze po navrate ides do karanteny a teda aj moj muz si musi o tolko viac dovolenky zobrat, takze ak to tak bude, asi zase nic 🙈🤦‍♀️.
    Inak zvazujeme aj Pag, musi to byt blizko mora.
    Dakujem krasne a pevne nervy s upratovanim 🤪

    10. máj 2021

    @andrea_ff nebola karantena vobec, az od septembra. Avizovali dopredu, ze ju zavedu, nebolo to prekvapko. Jul a august v CRO bez testovania, volny pohyb, ruska interier - obchody od cca polky jula, dovtedy nie, len sa to zacalo zvrhavat a stupat, takze chorvati ich zaviedli ako povinne, trajekty tiez s ruskom. Vstup aj vystup z krajiny bez testovania, vsetko bez problemov. Bolo potrebne mat vyplneny registracny formular kam a odkedy dokedy clovek ide, uvedene konkretne ubytovanie kde sa bude nachadzat. Robilo sa to elektronicky, bolo to jednoduche. Clovek to mal mat vytlacene pri sebe. Na hraniciach to niektorym kontrolovali, niektorym nie. Nam nacitali do systemu pasy a hned sa spytal, resp. skor skonstatoval, ci ideme tam a tam, cize to uz mal sparovane a videl to, takze oni fakt prehlad mali. To bolo jedine, co bolo treba splnit ohladom Covid situacie.

    10. máj 2021

    @andrea78 blba otazka, ale treba do Chorvátska pas?ci prejdeme na občianske preukazy

    10. máj 2021

    @jakubjakovae prejdes v pohode, netreba pas. Dietatu ale pas treba, no myslim ze staci aj detsky obciansky ako alternativa pasu, ale to si over. My chodime s pasmi vsetci, mame aj obcianske , akysi ,,zicher,, pre pripad straty dokladov, pasy ukazujeme na hraniciach, potom su uz ulozene v trezore a pohybujeme sa s obcianskymi. Ak by sa nieco stalo, kradez, strata, som kludnejsia, ze mam rezervu a mam sa s cim a ako vratit, neostanem uplne napospas osudu, mam sa aspon cim identifikovat.

    10. máj 2021

    @tomiholjubavi Miši a mačiatka ako?

    10. máj 2021

    @tomiholjubavi miska daj viacej fotiek mňa veľmi zaujíma ako vyzerajú také okná od soli ci zábradlie ako z veľkomoravskej ryse proste ako dokáže za tak krátku dobu všetko spustosit a ako to zase rozkvitne keď to človek uprace a umyje. Taka porovnávacka.

    11. máj 2021

    @majovka18 ......přeposílám ti článek s podmínkami pro české turisty. předpokládám,že budou platit i pro slovenské a nejen pro ně.....Řada lidí se chce nechat naočkovat hlavně kvůli tomu, aby mohli odjet do zahraničí na dovolenou a nemuseli utrácet za testy. Oblíbenou destinací je například Chorvatsko, které upozornilo, že lidé musí mít za sebou celý očkovací proces - tedy obě dávky u těch vakcín, kde je nutné dvoufázové očkování. "Je to tak, pokud nemá občan za sebou celý proces očkování, tak bude potřebovat test," potvrdila pro ŽivotvČesku.cz mluvčí cestovní agentury Invia Andrea Řezníčková.

    Proti novému typu koronaviru se v Česku očkuje od konce prosince. Zdravotníci dosud aplikovali více než 3,654.376 dávek vakcíny. Plně očkováno je 1,058 milionu lidí. Kapacity očkovacích center by zájem stíhaly, ale v Česku chybí vakcíny.

    Lidé, kteří se domnívali, že před dovolenou v cizině jim bude stačit první kolo očkování, jsou na omylu. Bude nutné dokončit celý očkovací proces, pokud se jedná o dvoufázovou vakcínu. Pokud nebudou mít obě dávky, bude nutné se prokázat negativním testem.

    "Před cestou do Chorvatska je nutné potvrzení o očkování proti nemoci covid-19 pro osoby, u kterých uplynulo 14 dní od očkování druhou dávkou, nebo od očkování první dávkou pokud se jedná o vakcínu, která se podává v jedné dóze," potvrdilo pro ŽivotvČesku.cz ministerstvo zahraničí. Kdo si naplánoval, že před cestou do Chorvatska stihne alespoň první dávku, má smůlu a bude potřebovat test.

    "Je to tak. Pokud nemáte za sebou celý proces očkování, budete se muset před cestou do Chorvatska prokázat negativním testem," potvrdila pro ŽivotvČesku.cz mluvčí cestovní agentury Invia Andrea Řezníčková.
    Cestování – Ilustrační snímek
    Chorvatsko nachystalo vlastní covid pasy. Ověřené certifikáty pustí turisty k moři od 1. června

    Dovolená se ale kvůli vysokým částkám za testy může výrazně prodražit, a to zejména pro několikačlenné rodiny. Za jeden PCR test samoplátce zaplatí nejčastěji okolo 1500 korun, někde test i s lékařským potvrzením pro cestu do zahraničí šplhá i přes 1800 korun. Ministr zdravotnictví Petr Arenberger přislíbil, že se jeho resort bude snažit, aby cena PCR testu klesla v červnu na 640 korun.

    11. máj 2021

    Ahoj Miska aj ta pekne prosím o správu s info o vašom ubytovaní, vďaka!!🙂

    11. máj 2021

    Vsetky ti zavidime takyto vyhlad.....to gruntovanie uz menej🤭

    11. máj 2021

    @tomiholjubavi Miška môžem sa opýtať, čo hovoríš na nápad ísť s malými deťmi do HR v polke júna? Bude už teplota vody na kúpanie? Ďakujem

    11. máj 2021

    Dievčence, tak so vstupom do chorvátska to nie je vôbec komplikované. Očkovanie nie je povinné. Aby ste mohli ísť do HR, potrebujete buď očkovanie ALEBO test (môže byť aj ten lacný) ALEBO potvrdenie, že ste nedávno mali covid a máte ešte protilátky. V prípade, že krajina, z ktorej prichádzate je v tzv. zelenej zóne, nepotrebujete nič, iba občiansky preukaz, alebo pas.

    Viac info tuto na linku: https://www.croatia.hr/sk-SK/koronavirus-2019-n...

    V HR je tiež všetko pootvárané. Sú určité obmedzenia, napr. do obchodu sa musí ísť v maske a je tam obmedzený počet ľudí, ktorý môže byť naraz vnútri. Ale inak naozaj, ja niekedy aj zabudnem, že korona je. Len aké bláznivé pravidlá zas stanoví slovenská vláda, to už je druhá otázka...

    11. máj 2021

    @gujami hlásim, že Anica mačky dobre kŕmila. Dočkali nás vypasené a spokojné 🙂

    11. máj 2021

    @tomiholjubavi Ahoj, mohla by som tiez poprosit link na ubytovanie? Velmi pekne dakujem 😄

    11. máj 2021

    @zdee júúúj, pampúšik moj milovaný, aký bol ešte mladík 🙂 Teraz už je šedivý...pravý barba.

    11. máj 2021

    @majovka18 teplota vody v júni je kazdý rok iná. Niekedy je už v máji úpek a voda teplá a niekedy aj v júli je ešte taká na pováženie. Závisí od rôznych okolností. Čo sa týka mňa, ja ešte pár dní počkám a idem sa skúsiť namočiť 🙂

    11. máj 2021

    @tomiholjubavi super ďakujem, budem čakať na prvú recenziu 😁 či ťa riadne nestriaslo😁

    11. máj 2021

    Jaj, zbožňujem Chorvátsko. Boli sme v ňom už kade-tade, ale keď pôjdeme najbližšie, chcela by som tiež ísť konečne na Pag. Počula som, že je tam nádherne. Len tento rok nám nevydá lebo sa po materskej od júla chystám do roboty a idem meniť, čiže nebude dovolenka. Minulý rok sme vynechali kvôli corone, aj sme potom banovali, že sme nešli. Takže naposledy pred 2 rokmi Zadar. Hádam konečne budúce leto. Už mi tak moc chýba tá vôňa mora, všetko slané, morský vzduch, Jadranská atmosféra, hudba, jedlo. Ach jaj. Nech už je leto 2022.

    11. máj 2021

    @tomiholjubavi mozem poprosim link na ubytovanie 🙂? Vdaka 🙏

    11. máj 2021

    @tomiholjubavi noooo,tak som rada ❤️

    11. máj 2021

    Ahoj. Aj ja poprosim link. Dakujem

    12. máj 2021

    Aj ja poprosim link 🙏🤗

    12. máj 2021

    Aj ja poprosim link

    12. máj 2021

    Aj ja by som poprosila link na ubytko🙃

    12. máj 2021

    aJ ja by som poprosila link na ubytovanie 🙂

    12. máj 2021

    @tomiholjubavi ahoj aj ja poprosím link na ubytovanie,ďakujem😉

    12. máj 2021

    Ahoj, môžem ťa aj ja poprosiť link 🙂

    12. máj 2021

    Aj ja by som si prosila link na ubytko ak je to mozne 🙂

    13. máj 2021

    Ahoj, aj ja by som poprosila link na ubytovanie, ďakujem krasne 😉

    13. máj 2021

    Ach...
    Ten pohľad mi je veľmi dobre známy...
    A tešíme sa na leto🙂
    alebo aj júnové kúpanie v mori...;)

    14. máj 2021

    Jaaaj Pag.Boli sme minule leto na Pagu,samozrejme nije aj posledny krat lebo sme vsetko ne presli.Tento rok zvazujeme Istru.Do frasa aj zemetrasenia,potrebujeme vypadnut a zabudnut.Dnes som lepila tapetu na stenu lebo som nemohla pozerat tie diery od zemetrasenia.A ked si clovek povie ze uz je dobre tak ta strasie ako elektrina.Taj nemozem dockat abi prisiel jul a ide sa.

    15. máj 2021

    dievčence poposielané 🙂

    15. máj 2021

    @javorina25 Júúúúj, ty Aďovič jeden 😍 Kedykoľvek prídete, ihneď pálim gril a vyťahujem rakije ❤ Šak vieš, že vy ste naša srdcovka 🙂

    15. máj 2021

    @tomiholjubavi poprosím aj ja link na vaše ubytovanie, ďakujem

    16. máj 2021

    Aj ja by som poprosila link, sice tento rok chlapa urcite neprehovorim, ale o rok mozno 😉

    16. máj 2021

    @tomiholjubavi
    Pozdravujeme more modré... 🙂
    Aj vás, ty jeden Zubovič ...🙂
    Vypadá to sľubne.

    16. máj 2021

    Mojmu ❤️ najbližšie a najkrajšie miesto ❤️

    20. máj 2021

    @tomiholjubavi aj ja si prosim

    21. máj 2021

    @tomiholjubavi aj ja by som poprosila link na ubytovanie , ďakujem 🙂

    22. máj 2021

    Aj ja poprosím link na ubytko, vďaka🙂

    23. máj 2021

    @tomiholjubavi mozem aj ja poprosit nejaky link a info o vasom ubytovani? Dakujem krasne ♥️

    28. jún 2021

    @tomiholjubavi ahoj, prosím pošleš aj mne link o Vašom ubytovaní? Ďakujem 🙂

    9. jan 2022

    @tomiholjubavi mohla by som aj ja poprosiť Link na ubytovanie?

    29. jan 2022

    @tomiholjubavi Ahoj mohla by som aj ja poprosiť o link na ubytovanie? Dakujem

    15. feb 2022

    @tomiholjubavi aj ja poprosím link na ubytovanie... Dakujem

    18. feb 2022