trisha321
26. nov 2020
111 

Testovanie môjho Malého Gazdu

Ahojte! 

Na úvod by som rada napísala, že som naozaj možnosť takéhoto testovania nikdy nedostala, tak keď mi prišla správa, že som medzi vybranými maminkami, neskutočne som sa  potešila. 🙃

Čakala som, kedy mi zazvoní telefón s tým, že môj Malý Gazda je už na ceste ku mne. Po dlhom čase som bola nedočkavá, ako malé dieťa. Keď konečne prišiel ten deň, s úsmevom na perách som vítala pána, ktorý nám Malého Gazdu doniesol. 

Malá sa potešila tiež, nakoľko jogurty miluje a hlavne ovocné, smotanové. Skoro každý deň sme si spríjemnili s naším Malým Gazdom. Mňam, to bol pôžitok. Či na raňajky s ovocím, müsli alebo len tak, samotný. Nakoľko som veľká pekárka, tak som samozrejme spestrila aj pár mojich receptov s touto úžasnou pochúťkou, ktorá zreje priamo v skle. Je skvelá na trávenie, nafúknuté bruško maminky alebo aj bábätka. 

Môj Malý Gazda zažiaril nielen v tomto úžasnom koláčiku, ktorý je hrejivou spomienkou na moje detstvo, ale dokonca aj v mojej narodeninovej torte, ktorá chutila aj tým najmenším. S kombináciou s lesným ovocným a mascarpone to bolo naozaj niečo neskutočne a narodeninová torta doslova zažiarila. ❤️

Toto malé lahodné Ňuňu prekvapenie nám veľmi spríjemnilo dni a určite si ho budeme naďalej kupovať. Odporúčam ho každej maminke a dieťatku, ktoré miluje dobré, lahodné a kvalitné jogurty. Každá príchuť je pôžitok pre mlsný jazýček a ja veľmi pekne ďakujem za možnosť testovania a dúfam, že sa mi aj do budúcna niečo takéto pošťastí.

S pozdravom, 

maminka Trisha. ❤️

#test_nunu #recenzia #nunu_jogurt_skusenosti

kde kupujete prosim jogurty ?? nemozem nikde zohnat :/

22. jan 2023

@lenka58 fúú toto som kupovala v kauflande skúste tesco, Billa

24. jan 2023

Začni písať komentár...

Odošli