twinflame
5. apr 2018
41 

ENERGIE PRE TENTO TÝŽDEŇ – 2.4. – 8.4.2018

Mimo zabehaných koľají. Slobodu v myslení a rozhodovaní dosiahneme, keď uvoľníme hranice vlastného myslenia. Skúsme si pripustiť, že za súčasnou líniou našich myšlienok existuje aj iný svet. Svet odlišný. Povoľme uzdu vlastnej myšlienky a nazrime za obzor. Otvárajú sa nám nové svety. Sme zodpovední len za vlastné myšlienky a za svet ktorý si nimi vytvárame.

Práca

Odvaha. V duchu energií tohto týždňa sa pokúsme pozrieť na prácu z iného uhla pohľadu. Mení sa štruktúra nazerania na vlastné dielo. Karty nám radia urobiť deliacu čiaru. Deliaca čiara v sebe prirodzene nesie prísľub zmeny. Zmenou myslenia zmeníme svoj profesný život. Online prostredie znamená slobodu, nové možnosti a stiera hranice. Vidíme v ňom príležitosť sami pre seba?

Vzťahy

Masky dole. Obnaženie a schopnosť vidieť za masku, ktorú všetci aspoň z času na čas nosíme a radi sa za ňu skrývame, je schopnosť duše. Tomu, kto už nazrel za hranicu vnímania materiálneho sveta, príde prirodzené, že okolitý svet vidí v jeho pravej podstate, bez falošného odlesku. Je to výzva aj smerom k sebe samému. Konvencie a okolie od nás očakávajú istý druh reakcií a správania. Keď si uvedomíme, kedy hovoríme a konáme vo svojej pravej podstate, dostávame sa k jadru toho kým sme a kým sa máme stať. Čím sme úprimnejší sami k sebe, tým jasnejšie vidíme masky okolia.

Duša je čistá ako diamant, masku nepozná. Vzťahy s inými vedú cestou vzťahu samého k sebe.

Zdravie

Sme krehkejší a zároveň silnejší ako si myslíme. Aj to je tá pomyselná deliaca čiara. Chráňme si krehkosť a spoľahnime sa na silu vlastného zdravia. Skúsili ste sa niekedy „započúvať“ do rytmu pulzujúceho srdca? Je tak krehké a zároveň dostatočne silné na to aby nás nabilo životom.

Pre snažilky

Materstvo nie je len plán vytvorený rozhodnutím dvoch ľudí. Za materstvom stojí aj vyšší plán - plán duše. Jej pravidlá a možnosti presahujú hranice biológie a vedy. Nedarí sa? Skúsme to cestou duše.

Začni písať komentár...

Odošli