twinflame
26. feb 2018
68 

ENERGIE pre tento týždeň 26.2. - 4.3.2018

Nechať odísť. Priestor pre nové skúsenosti a zážitky sa postupne uvoľňuje. Skúsili ste sa niekedy pred kúpou nového kusu oblečenia, nábytku alebo knihy rozlúčiť so starším kusom a posunúť ho ďalej niekomu komu ešte môže poslúžiť? Uvoľnenie priestoru novým zážitkom funguje na podobnom princípe. Rozlúčenie sa s vecami minulými vytvára deliacu čiaru medzi ukotvením v minulosti a slobodou v budúcnosti. Nič sa nedeje? Položme si otázku, či to nezdržiavame my sami. Všetko začína a končí v nás samotných. Som pripravená uvoľniť priestor?

Práca

Ocenenia. Tento týždeň sa viacerí dočkajú uznania alebo ocenenia za svoju prácu. Ide najmä o tých, ktorí cieľavedomo pracovali na dosiahnutí pracovného cieľa. Možné povýšenie spojené s finančnou odmenou za vykonanú a dosiahnutú prácu. Rodí sa nový nápad. Bude si vyžadovať polievanie a postupné dozrievanie. Je to beh na dlhšiu trať. Dávame do toho niečo zo svojho vnútra. Výsledok bude zásluha dlhšieho procesu.

Vzťah

Kolíska. Symbol bezpečia a lona z ktorého sme sa narodili. Miesto kam by sme sa radi vracali a pripomenuli ten pocit bezpečia a bezpodmienečnej lásky. Postupne ako putujeme po ceste života

sa od kolísky zdanlivo vzdaľujeme. Nie je to však celkom tak. Do pomyselnej kolísky sa môžeme kedykoľvek vracať. Pocit pobytu v kolíske nám môžu dať aj iní, ktorých na ceste stretneme. Kto z nášho okolia je ten, kto nám tento pocit pripomína? Je ich viac? Tí, na ktorých si v tejto súvislosti spomenieme sú tí, ktorí nám ponúkajú pevnú pôdu pod nohami a „útočisko“ pred vonkajším svetom.

Zdravie

Potrava pre dušu. Pasívne konzumovanie toho čo sa nám snažia naservírovať iní je prítomné všade vôkol nás. Každý má to privilégium živiť svoje vnútro tým, čo uzná za vhodné. Podnetov a zdrojov je neúrekom. Zvoľme si výživnú potravu pre dušu. Energia a nastavenie nášho vnútorného sveta sú smerodajné pre celkové zdravie. Čo púšťame k sebe a do seba? Ako nás to ovplyvňuje?

Pre snažilky

Obdobie oddychu. Tento týždeň v sebe nesie príležitosť na oddych. Platí pre telo i pre psychiku. Vhodné obdobie na ponechanie odstupu od myšlienok a zámerov. Cesta k želanému otehotneniu vedie niekedy cez vystúpenie z pomyselného kruhu. Skúsme vedome robiť veci inak, mimo zabehnutých koľají.

26. feb 2018

vdaka ♥️

26. feb 2018

❤️

26. feb 2018

Začni písať komentár...

Odošli