twinflame
27. mar 2018
68 

ENERGIE PRE TENTO TÝŽDEŇ – 26.3. – 1.4.2018

Okolnosti. Situácie v našom živote sú ako pavučina. Potiahnutie za jednu časť, našponuje aj ostatné časti pavučiny. Zmena v jednej životnej oblasti vyvoláva zmenu v inej oblasti. Tento týždeň budú udávať tón také okolnosti, na ktoré nebudeme mať priamy dosah. Ak sme už nejakú zmenu v minulosti iniciovali, ostáva už len čakať ako sa situácia vyvinie a dozreje sama. Nie je potrebné aktívne zasahovať.

Práca

Karty nám pre tento týždeň radia citlivý prístup k práci. Krátkodobé víťazstvá za predpokladu, že sa rozhodneme srdcom i keď sa nás to rozhodnutie možno citovo nepríjemne dotkne. Cesta srdca je tento týždeň v pracovnej oblasti tá správna. Kráčať po ceste poslania duše a môcť tvoriť je dosiahnuteľný cieľ. Pády sú tu preto aby sme pochopili, že tadiaľ cesta nevedie. Za krátky čas sa otvoria iné dvere. Cez ne nám bude dovolené vkročiť.

Vzťahy

Stretnutie s osobou z minulosti. Spoločné zážitky a spomienky vytvárajú jemnú spleť väzieb medzi ľuďmi. Tvoria základ toho kým sme dnes. Ovplyvňujú to ako vnímame, ako premýšľame a ako konáme. Cieľom je spoločný rast. Prostriedky na tejto ceste sú niekedy príjemné - vo forme romantiky, lásky a pekných citov. Inokedy sú bolestivé alebo inak nepríjemné. Vždy nám ten druhý odovzdá nejaký odkaz. Našou úlohou je tento odkaz dešifrovať. Keď je úloha splnená, posúvame da ďalej. K ďalšej lekcii alebo ak chcete, k ďalšiemu levelu. Všetko je v pohybe, i keď to na prvý, letmý, pohľad tak nemusí vyzerať.

Zdravie

Oči sú okná, cez ktoré nielen vidíme rôznorodosť farieb okolitého sveta, ale umožňujú nám aj pohľad za „oponu“. Duša je jemná a citlivá substancia, ktorá dokáže obsiahnuť a pojať širší záber ako bežné ľudské zmysly. Oči dokážu rozprávať. Svet navôkol ožíva, keď máme oči otvorené. Tento týždeň nás čaká nahliadnutie do pozadia diania. Dozvieme sa dôležitú informáciu, ktorá bola pred nami doteraz skrytá.

Pre snažilky

Dôležité novinky. Budú potešujúce. Ladenie duší mamky a dieťaťa skrz jemnú energiu v snoch.

27. mar 2018

❤️ dakujem

27. mar 2018

Začni písať komentár...

Odošli