twinflame
30. apr 2018
85 

ENERGIE pre tento týždeň 30.4. - 6.5.2018

Vrstvy. Svet okolo nás sa skladá z vrstiev. Materiálne vnímanie, nám často odhaľuje len tú najvrchnejšiu vrstvu. Tá je viditeľná voľným okom. Staršie duše v sebe nesú schopnosť vnímať vrstvy nachádzajúce sa pod povrchom. Tieto nie sú viditeľné voľným okom, no dajú sa vycítiť pomocou tzv. tretieho oka – ak chceme intuície. Niektoré duše disponujú intuíciou na tak vyspelej úrovni, že dokážu okolitý svet vnímať v jeho pravej podstate. Až do jeho najjemnejších, najspodnejších vrstiev. Tento týždeň so sebou prináša príležitosť nahliadnuť do hlbších vrstiev vedomia a vnímania. To, čo uvidíme, nás môže prekvapiť. Hlboko vo svojom vnútri budeme vedieť, že to, čo cítime a vnímame je skutočné a pravdivé.
Práca
V práci budeme tento týždeň potrebovať cítiť hlbší zmysel. Pocit nezmyselnosti je predzvesťou prichádzajúcej zmeny. Dajme si čas a priestor na obzretie sa okolo seba. Karty nám radia trpezlivý prístup. Radšej sa od danej situácie odosobniť ako konať vzbrklo a neuvážene. Prichádza istá forma lúčenia. Možný odchod kolegu, kolegyne. 
Vzťahy
Spolu dávame zmysel. Napojenie dvoch duší vo fyzickom vzťahu je ako spojenie dvoch nádob. V tejto nádobe dochádza ku vyrovnávaniu a dorovnávaniu energií. V páre nefungujeme každý len sám za seba, ale spoločne ako nová, samostatná jednotka s navzájom poprepletanými energiami. Tento týždeň prináša so sebou pochopenie jednoty vo vzťahu. Vnímajme svoj proťajšok ako súčasť nás samotných. Výsledné dielo by malo žiariť čistou, krištálovou energiou. 
Zdravie

Týždeň výsledkov a odhaľujúcich vyšetrení. Strach bokom. Vhodný čas na nazretie do spodnejších vrstiev zdravia. Neignorujme príznaky, ak sa necítime dobre. Šťastím bude ak natrafíme na holistický prístup. Telo, duša a naše zdravie tvoria jeden celok. Vzájomne dávajú zmysel. Skúsme sa na svoje zdravie a kondíciu pozrieť komplexne, v jednote. Čo vnímame? Ako a prečo sme sa dostali do bodu v ktorom sa nachádzame?
Pre snažilky
Duša dieťatka si mamku vyberá vopred. Žena predstavuje vstupnú bránu novej duše pre príchod do tejto dimenzie. Ak túžime po dieťatku, privolávajme ho. Jeho duša pocíti, keď držíme bránu otvorenú. Nech to trvá deň, mesiac alebo rok.

30. apr 2018

vdaka 💖

1. máj 2018

Začni písať komentár...

Odošli