twinflame
5. feb 2018
66 

ENERGIE PRE TENTO TÝŽDEŇ – 5.2. – 11.2.2018

Zasievanie semienok. Každú chvíľu sa do nás pomocou zmyslov snaží zasiať svoje názory a náhľady niekto z okolia. Aj my sami svojimi názormi ovplyvňujeme myslenie a konanie tých, s ktorými sme v kontakte. Je naše konanie našim vlastným rozhodnutím alebo je to len vzklíčené semienko ktoré do našej mysle niekto zasial pretože sme mu to dovolili? Vieme tú hranicu rozpoznať? Nosíme v sebe filter, ktorý dokáže rozpoznať ten moment, kedy do našej mysle niekto niečo zasial? Nakoľko sme slobodní v myslení a rozhodovaní sa? Na pozore sa majme najmä vtedy ak ide o zasiatie strachu, ktorý nás dokáže ovládať.

Práca

Pracovne nás čaká vydarený týždeň. A to napriek tomu, že sa budeme musieť vyrovnať aj s istým koncom. Vďaka ukočeniu pochopíme, že cesta k budúcnosti vedie skrz hľadanie nových príležitostí a zmenu myslenia. Nájsť nové riešenia so sebou prináša možnosť otvoriť myseľ a dovoliť si myslieť slobodne. V duchu energií tohto týždňa sa pokúsme upratať si v hlave vlastné myšlienky a oddeliť ich od tých prevzatých. Tých, ktoré sme svojmu okoliu dovolili do mysle zasiať.

Vzťah

Partner môže v práci zažívať nepríjemnosti a prichádzať preto domov mrzutý. Bude na nás aby sme sa nenechali vyviesť z miery a podporili ho s pochopením a otvoreným srdcom. Veci minulé sa hlásia o slovo. Nepodľahnime chvíľkovému zapotácaniu sa. Keď nás niekto požiada o radu, vďačne poraďme. V opačnom prípade je lepšie nechať si rady pre seba. Niekto v nás vidí oporný bod, svetlo, maják na konci tmy.

Zdravie

Karty nám radia aby sme sa neuponáhľali a držali sa zásady rovnováhy. Doprajeme si s mierou. Prospeje nám to a budeme sa cítiť vitálni a plní energie. Platí to aj o výdaji energie. V ňom si tiež doprajme tak akurát. Preťažovanie sa v príjme alebo výdaji energie prináša nerovnováhu, ktorá sa časom prejaví napríklad únavou.

Pre snažilky

Ste stále v bezpečí a môžete byť sami sebou. Na pomoc prichádza vyššia moc. Odovzdajme svoje obavy do vyššej moci.

Začni písať komentár...

Odošli