twinflame
20. nov 2017
77 

ENERGIE pre tento týždeň -

Na hrane. Tento týždeň pripomína chôdzu na hrane. Malé zaváhanie a vychýlime sa na jednu zo strán. Ktorá strana to bude je, zatiaľ zahalené rúškom tajomstva. Je možné, že rozhodnutie padne na poslednú chvíľu. Táto energia v sebe nesie aj varovanie, aby sme situáciu zbytočne sami nevyhrocovali. Nemalo by to žiaden prínos.

Práca

Týždeň vzájomnej pomoci a plodnej spolupráce. Keď spojíme sily, zájdeme ďalej. Kolegovia sú naša príležitosť posunúť sa vpred. Kto pochopil, že kolegovia sú na to aby sme sa od nich niečo nové naučili, má vyhraté. Kolegovia sa v našej blízkosti nevyskytujú náhodne. Berme ich ako príležitosť na osobný rast.

Vzťah

Sme ako spojené nádoby. Sme jeden druhému učiteľom i žiakom. Spolu dávame zmysel. Partner sa posúva a je to pozitívne smerovanie. Nie je čas riešiť veci vzbrklo. Karty nám radia radšej vyčkať a obrniť sa trpezlivosťou. Pamätajme, že energie tohto týždňa sú na hrane. Voľme radšej zmierlivý tón.

Zdravie

Každá časť nášho tela má svoje vlastné poslanie, vlastný zmysel. Všetko vo fungovaní tela má svoju jasnú úlohu. Dať sa do súladu z vlastnou telesnou schránkou. Zosúladenie tela s dušou.

Pre snažilky

Duchovná energia a vyššie poslanie. Nie sme len telo, ktoré dieťa počne a vynosí. Máme vyššie poslanie. Som pripravená prijať toto vyššie poslanie?

❤️

20. nov 2017

Energie pre tento tyzden? Ano, JEZIS KRISTUS! Jeho "energia"je vsade s nami; v praci, vo vztahoch, v laske... Otvorme mu nase srdcia, lebo silnejsie posobenie v nas cez vieru a lasku k nasmu Spasitelovi neexistuje. ❤

20. nov 2017

Začni písať komentár...

Odošli