twinflame
27. feb 2017
37 

ENERGIE pre tento týždeň -

Rovnováha. Energie tohto týždňa nás vedú smerom k hľadaniu rovnovážneho bodu. Vychýlenie sa zo stavu rovnováhy vytvára vírivé energie, ktoré pociťujeme ako problémy, starosti. Zladenie energií rôznych životných rovín (súkromie, rodina, profesia, zdravie …) sa prejavuje ako stav vnútorného pokoja. Hľadanie bodu rovnováhy je jedným zo zmyslov života.

Práca

Pracovné energie nás tento týždeň zavedú do nepoznaných vôd. Naučíme sa niečo z oblasti, ktorú sme doteraz neprebádali. Môže sa objaviť kolega, kolegyňa z minulosti alebo v súčasnej práci využijeme kontakt z minulosti. Čaká nás skúška. Je možné, že bude potrebné niečo obetovať (čas, vlastný názor …)

Vzťah

Sú naše želania a túžby zosúladené? Rozhovory sú v partnerstve veľmi dôležité. V duchu energií tohto týždňa budeme diskusiou s partnerom hľadať rovnováhu medzi jeho a našimi túžbami. Pevný základ do budúcnosti má vzťah v ktorom sú túžby oboch partnerov zjednotené. Nebojme sa partnera opýtať na jeho názor, vízie a túžby. Ich poznaním dokážeme spoločne hľadať a nájsť bod rovnováhy.

Zdravie

Aj v oblasti zdravia pôjde tento týždeň o obmenu hľadania rovnováhy. Je odriekanie si správne? Keď si odriekam (napr. jedlo), vytváram nerovnovážny stav. Je lepšie dopriať si striedmo a s rozumom. Studnica životnej energie potrebuje pravidelný zdroj. Dopĺňajme si ju vedome. Slnko je životodarným zdrojom energie.

Dakujem ❤

27. feb 2017

Začni písať komentár...

Odošli