twinflame
20. mar 2017
27 

ENERGIE pre tento týždeň -

Mier a pokoj v duši. Pocit pokoja na duši je stav do ktorého sa dá dopracovať prijatím. Keď človek verí, že všetko je tak ako má byť a dokáže prijať vôľu a cestu iných, uľaví sa mu. Je to bod v ktorom je ego v úzadí a prehovára duša. Stav pokoja v duši utišuje ego. Nech zažívame čokoľvek, zmyslom je nájsť pokoj v duši.

Práca

Karta v pracovnej oblasti nás vyzýva ku spolupráci. Komunikujme s kolegami, obchodnými partnermi, nadriadenými a hľadajme cestu k spolupráci. Izoláciou a mlčaním by sme si skôr sami uškodili. Je lepšie hľadať prieniky v názoroch a postupoch. Spoluprácou ďalej zájdeš je heslo tohto pracovného týždňa.

Vzťah

Priestor pre vysvetlenie nedorozumenia. Nedorozumenie vzťah prečistí, keď si navzájom partneri dajú priestor vysvetliť si svoje konanie. Unáhlené závery sú väčšinou na škodu. Či mám vzťah v ktorom som spokojná alebo nespokojná, pritiahla som si ho svojim nastavením. Každý ďalší vzťah by mal byť lepší a lepší. Ak to tak nie je, niekde vo vnútornom programe je chyba. Každý má šancu na uspokojivý a šťastný zväzok. Karta na tento týždeň predpovedá posun vpred. Zmena, ktorá do vzťahu tento týždeň príde, bude pozitívna.

Zdravie

Telo sa podobne ako celá príroda na jar prebúdza. Pýta si po zime vzácne živiny. Všimli ste si koľko farieb a chutí príroda ponúka? Nechajme sa viesť pestrosťou farieb a chutí prírody. Potrava v ktorej je život, dá život aj nášmu telu. Očistná kúra vo forma čerstvých štiav dodá vitalitu a tak potrebnú energiu nášmu telu. V prírode je zdroj energie, stačí ju vyhľadávať.

Pre snažilky

Skúsme si pripustiť, že vo vyšších sférach platia iné pravidlá ako tu na Zemi. Položili ste si otázku, čo bráni príchodu dieťatka? Čo je prvá, spontánna odpoveď, ktorá vám napadne?

Energia pre tento tyzden: Jezis Kristus. Boh dava "energiu". Z Boha pochadza "energia". Sila z viery v praveho Boha je Energia. Chodme za nou a prijimajme ju! ❤

20. mar 2017

Začni písať komentár...

Odošli