twinflame
10. apr 2017
31 

ENERGIE pre tento týždeň -

    

Jemnosť je rečou duše. Tento týždeň bude týždňom jemných energií. Ak necháme prehovoriť dušu. Nejde pritom nevyhnutne o ženské energie, no o energie pochopenia, nežnosti a jemnosti. Reč ega sa často prejavuje silou, nástojčivosťou, chtivosťou. Duša sa k nám prihovára jemným, nenásilným, nevtieravým jazykom. Je len na nás, či sa do jej reči započúvame.

Práca

Očistná konfrontácia, konflikt. V práci tento týždeň očakávajme očistné energie. Protichodné postoje k pracovnej úlohe vyvolajú napätie. Koniec týždňa sľubuje posun dobrým smerom, riešenie sa určite nájde. Nadhľad je umenie, ktoré zabráni tomu aby sme sa nechali vtiahnuť do niečích plánov.

Vzťah

Správa od bývalého. Tento týždeň môžeme očakávať kontakt zo strany bývalého priateľa, manžela milenca. Bude v ňom gesto, ospravedlnenie, istý prejav náklonnosti. Rozchod ho mrzí a rád by sa ospravedlnil. Energie na vzťahovom poli sú tento týždeň mierne napäté. Napätie je práca ega. V duchu energií pre tento týždeň, urobíme dobre pre seba aj pre iných tým, že necháme prehovoriť dušu jej pochopením a jemnosťou.

Zdravie

Jar hraje pestrosťou svojich farieb aj na našich tanieroch. Všimli ste si, že príroda sa nemýli? Skúste kombinovať akékoľvek ovocie alebo zeleninu, chute sa v nich nebijú tak ako v umelo spracovaných potravinách. Kde je život, tam je energia. Telo po zime potrebuje prísun životnej energie. Doprajme mu „živú stravu“. Správny typ sacharidov energiu telu dodá, nie odoberie. Telo je komplexný, previazaný stroj, ktorý dokáže komunikovať s dušou. Ich vzájomné prepojenie je nepopierateľné. Oplatí sa nad tým zamyslieť.

Začni písať komentár...

Odošli