twinflame
13. feb 2017
35 

ENERGIE pre tento týždeň -

Míľovými krokmi vpred. Tento týždeň je týždňom pohybu dopredu. Energie sa dajú do pohybu a dôjde k dôležitým zmenám. Stagnácia končí, prichádza pohyb a zmena. Nájdeme tie správne riešenia. Chyby na ceste hľadania riešení sú prípustné a prirodzené.

Práca

Predzvesťou nastávajúcich zásadných zmien v práci je akýsi neriadený chaos. Naraz sa udeje viacero situácií, ktoré bude potrebné zvládnuť. Výsledok tohto chaotického stavu by však mal vyústiť do pozitívnych zmien. Nová zmluva, nová zákazka.

Vzťah

Kto ešte nepochopil, pochopí tento rok. Celý tento rok je výrazným míľnikom na poli vzťahov. Uspokojivý vzťah s partnerom, môžem mať až potom ako dosiahnem stav spokojnosti samej so sebou. Šťastný vzťah s partnerom, môžem mať až potom ako dosiahnem stav vnútorného pokoja a šťastia. Tento bod hľadáme všetci. Čas, kedy sa k nemu dopracujeme je u každého z nás rozdielny. Dôležitá je chuť pracovať na sebe a hľadať rovnovážny stav. Každý jeden vzťah nás učí. Je to lekcia o nás samých. Dochádzka do školy vzťahov je „povinná“.

Zdravie

Tento týždeň si dávajme zvýšený pozor na kolená. Možné sú úrazy kolien a pády. V prenesenom zmysle slova to môže znamenať, aby sme si dávali pozor na to aby sme samých seba nezrazili na kolená. Životnú energiu si šetrime a chráňme si ju. Na rozdiel od kalórií z potravy, príjem životodarnej energie by mal byť vyšší ako jej výdaj. Len tak budeme mať dostatok sily všetko zvládnuť.

Dakujem 🙂

13. feb 2017

Dakujem❤

13. feb 2017

Začni písať komentár...

Odošli