twinflame
14. máj 2018
88 

ENERGIE PRE TÝŽDEŇ 14.5. – 20.5.2018

Rozpúšťanie. Energie tohto týždňa prinášajú nadľahčenie. Zisťujeme, že situácia nie je taká ťažká ako sa na prvý pohľad zdalo. Príležitosť veci urovnať a ísť ďalej s pocitom väčšej ľahkosti na duši. Tlačíme pred sebou niečo disharmonické? Tento týždeň je dobrá príležitosť ťažobu rozpustiť a stanoviť deliacu čiaru.

Vzťah

Voľba. Čas na rozhodnutie. Stojíme pred dilemou alebo rázcestím a máme sa vedome rozhodnúť ako ďalej. Za rozhodnutie nesieme zodpovednosť. Žiaden strach. I keď cesta pred nami je neznáma, spoznáme ju až potom ako na ňu vykročíme. Je to povzbudenie pre tých, ktorí dlhšie pred sebou tlačia nejaké rozhodnutie. Dôverujme svojej intuícii. Správne rozhodnutie je vedomé rozhodnutie vedené intuíciou – hlasom duše. Urobme ten krok a nastúpme na novú cestu. Ak to má byť ústretový krok, nebojme sa ho urobiť. V duchu energií tohto týždňa by výsledok mal priniesť uoľnenie napätia.

Práca

Týždeň mnohých možností sa niečo nové naučiť. Skúsili ste sa niekedy na nový deň pozrieť ako na ďalšiu príležitosť niečo sa naučiť? Denno – denne stojíme pred jazerom s pokladmi novej skúsenosti. Pristupujme k práci proaktívne a zbierajme skúsenosti. Skúsenosť je kapitál, ktorý nám nikto nevezme. Naopak, budeme ho raz vedieť zúročiť. Nové možnoti na zárobok.

Zdravie

Vedie ma to smerok ku črevám. Venujem pozornosť tomu čo (z)jeme. Teplejšie počasie prináša nové výzvy pokiaľ ide o stravovanie a vplyv na črevá. Jedlo, ktoré si vložíme do úst je energia, palivo na ktoré naše telo funguje. Sme si vedomí každého sústa ktoré do úst vložíme? Je v ňom blahodárna energia?

Pre snažilky

Uvoľnime hlavu, uvoľnime myšlienky. Tehotenstvo je biologický proces, v ktorého pozadí pracujú aj iné, rovnako dôležité energie. Energie duše a jej plánov. Duša nepozná čas ani cyklus. Duša je slobodná a chce k nám prísť. Potrebuje len cítiť, že bude vítaná. Napájanie duše budúceho dieťatka na dušu mamky nastáva niekedy aj roky pred otehotnením. Vnímame to naladenie?

Vdaka❤

14. máj 2018

Začni písať komentár...

Odošli