twinflame
22. máj 2018
77 

ENERGIE PRE TÝŽDEŇ 21.5. – 27.5.2018

Uvoľnenie. Začiatok týždňa sa ponesie v duchu mierneho napätia, nakoniec však príde uvoľnenie. Duša nás chce viesť a spôsob a čas svojho prejavu si nájde. Duša presahuje telesnú schránku, nepozná čas ani priestor. Je všade okolo nás. Ísť v súlade s dušou znamená voľne plynúť a splynúť s riekou života. Sme tu preto aby sme žili naplno, vo všetkých odtieňoch farieb, ktoré život ponúka.

Práca

V práci budeme postavení pred neľahkú úlohu, poznačenú časovým stresom. Nadriadený na nás nebude mať dostatok času aby pomohol a veci s nami prekonzultoval. Zdá sa, že si budeme musieť poradiť sami. Nie je to jeho zámer. Berme to tak, že sám má toho nad hlavu. Poradíme si sami a v závere pracovného týždňa dokonca príde aj pochvala.

Vzťahy

Opakujúce sa rodové vzorce. Osudy rodiny sa zvyknú odohrávať podľa istých vzorcov a línií. Často môžeme pozorovať paralelu medzi dianím v súčasnosti a dianím v rodine pred mnohými rokmi. Mladší členovia rodiny často prežívajú situácie, ktorými prešli v minulosti aj ich predkovia. Vnímajme členov svojej rodiny ako spriaznené duše, ktorých spoločná energia vytvára istý vzorec, ktorý sa často opakuje. Deje sa tak preto aby rodina mala šancu spracovať vzorce, ktoré už neslúžia pre jej dobro. My sami dokážeme zmeniť osud celej budúcej rodovej línie ak nebudeme opakovať chyby našich predkov. Skúsme sa obzrieť a precítiť tie línie, ktoré už nechceme aby sa opakovali. Položme si potom otázku ako sa zachovať aby sme skúšku úspešne absolvovali.

Zdravie

Žalúdok je orgán schopný energeticky ukladať a hromadiť stres. Keď stres potláčame, ukladá sa postupne vo forme negatívnej energie v oblasti žalúdka. Po istom čase začne žalúdok protestovať, objavuje sa bolesť, prípadne diagnóza. Skúsme stres ventilovať. Nájdime si cestu ako ho vypustiť von. Pobyt v prírode a relax je jednou z dobrých ciest.

Pre snažilky

Obdobie prajúce tehotenstvu. Počatie, úspech, splnenie túžby.

Začni písať komentár...

Odošli