twinflame
23. apr 2018
62 

ENERGIE PRE TÝŽDEŇ 23.4. – 29.4.2018

Vyjasnenie. Ako blesk z jasného neba. Týždeň očakávať uvidíme niečo dôležité vo svojej nahote a podstate. Prichádza pochopenie a s ním spojený posun. Pochopenie je ako level v hre. Precítenie situácie a jej prijatie sú odrazovým mostíkom k postupu na vyššiu úroveň vnímania. Obraz je zrazu iný, jasnejší a náš uhol pohľadu na vec sa ním navždy zmenil.

Práca

Dávka neistoty. V jednej z pracovných záležitostí pocítime tento týždeň pohyblivú pôdu pod nohami. Zneistenie príde zvonku. Môže to byť pochybnosť vyjadrená zo strany kolegu alebo nadriadeného. Vyviesť z miery nás môže vtedy, ak si pochybnosť pripustíme a začneme o sebe pochybovať. Neberme to ako kritiku ale príležitosť urobiť si prácu ešte dôslednejšie a lepšie. Práca je rovina nášho života slúžiaca pre rast.

Vzťahy

Aj v oblasti vzťahov prichádza posun. Niekedy stačí jedna veta, dokonca len slovo, náhodný nadpis na stene budovy alebo vypočutie si náhodného rozhovoru dvoch ľudí niekde na ulici. Odpovede sa nachádzajú všade navôkol, stačí ich vnímať. Pocity sú hlasom duše, nechajme sa nimi viesť. Naladenie sa na toho druhého prináša odpovede prameniace z úplnej podstaty vecí. Týždeň veľkej zamilovanosti. Spoja sa mnohé spriaznené duše a vytvoria atmosféru lásky, ktorá v pozitívnom zmysle ovplyvní celé okolie.

Zdravie

Prameň života. Tam kdesi v hĺbke v nás drieme zázračný zdroj, ktorý nám dáva životodarnú silu. Tento prameň je dobré si chrániť. Vyrovanie energií, ktoré zužitkujeme a prijímame. Deficit energie má svoju príčinu. Oberáme sa o ňu sami alebo nás o ňu pripravuje niekto iný?

Pre snažilky

Potláčame v sebe svoje vnútorné dieťa? Je odpoveď kladná? Zaberáme tak miesto pripravené pre príchod novej duše iným, svojim vlastným vnútorným dieťaťom. Môže byť toto tá prekážka?

❤❤❤❤❤❤❤❤

23. apr 2018

Začni písať komentár...

Odošli