twinflame
7. máj 2018
79 

ENERGIE PRE TÝŽDEŇ 7.5. – 13.5.2018

Zásadné zmeny. Tento týždeň sa pripravme na dôležité míľniky v našich životoch. Predprípravy na zmeny, ktoré sa v poslednom období diali, zažívajú svoj vrchol a prinášajú podstatné zmeny. Poddajme sa zmene a prijmime ju s dôverou. Zlomy, ktoré nás čakajú, môžu v prvej chvíli naháňať strach, no podstatou života je pohyb. Cúvnuť sa nevypláca, nepomohli by sme si.

Práca

V príprave sú nové projekty. Tie nás do značnej miery pohltia plánovaním a prípravami. Situácia si ešte vyžaduje dozrievanie a karty nás žiadajú o to, aby sme veci vzali do vlastných rúk. Držme opraty pevne v rukách. Postupne sa z plánov a príprav stane projekt s reálnymi kontúrami. Vyčistime si hlavu. Jasné myšlienky a plány sú výborným základom pre úspech. Vedieť čo chceme a potrebujeme, je rovnako dôležité ako vedieť čo nechceme a nepotrebujeme.

Vzťah

Vlastný priestor. Tento týždeň sa vo vzťahoch budeme učiť dať si navzájom vlastný priestor. Priestor, ktorý zdieľame spoločne je odlišný od toho, ktorý potrebujeme každý samostatne, len pre seba. Je to oáza, ktorá patrí len mám, miesto, kde vieme a chceme byť v tichosti len sami so sebou. (S)poznať sám seba je projekt na celý život. Práve v procese sebapoznania je vlastný priestor taký dôležitý. Spokojné partnerstvo vedie skrz spokojnosť samého so sebou. V duchu energií tohto týždňa si dovoľme vo vzťahu k ostatným myslieť inak, nazerať na nich inak.

Zdravie

Zdravotne sa budeme cítiť omnoho lepšie ako v poslednom období. Energie už nebudú také ťaživé. Prichádza uvoľnenie, najmä vďaka usporiadaniu myšlienok. Usporiadané myšlienky = usporiadané fungovanie tela. Alebo inak – harmónia myšlienok = harmónia tela.

Pre snažilky

Rozpor. Akýkoľvek rozpor, ktorý v hlave v otázke otehotnenia nosíme, vytvára blok, hať na bráne. Skúsme sa zahĺbiť a započúvať sa do svojho vnútra. S čím bojujem? Čo v sebe potláčam? Prečo to potláčam? Prečo to radšej nechcem vidieť?

dufam, ze mi planovana zmena aj vyjde😉👍

7. máj 2018

vdaka❤

7. máj 2018

Dakujem ❤

7. máj 2018

Začni písať komentár...

Odošli