vankusematysek
26. jún 2016
188 

Vak pre bábätko, na čo, ako a prečo?

Vak pre bábätko sme vyvinuli v spolupráci s prednou detskou fyzioterapeutkou paní MUDr. Knězovou
Keďže nám na trhu chýbal výrobok na stimuláciu a polohovanie novorodencov a dojčiat, ktoré by zvládol každý bez toho, aby celá rodina prechádzala nákladným školením, ako polohovať svoje bábätko.

Prečo si mám vak kúpiť? Na čo sa používa?

vak je vhodný pre nedonosené bábätká ako „umelá maternica", pre novorodencov a dojčatá je ideálny na stimuláciu a polohovanie. Bábätká sa polohujú v jemných EPS guličkách vlastnou váhou. Nie je nutné mať načítané hromady kníh o polohovaní bábätka. Vak je veľmi bezpečný aj vďaka jedinečnému bezpečnostnému pásiku, ktorý možno odopnúť a pripnúť v štyroch smeroch, podľa potrieb vášho bábätka. Starším deťom vak poslúži ako sedací vak, nosnosť vaku je totiž neuveriteľných 60kg.

Vak a jeho údržba:

Jako všechny naše výrobky i pelíšek má snímatelný potah (zapínání na zip), který snadno sundáte a vyperete v automatické pračce na 40 °C. Samozřejmě můžete vyprat i sypek. Pozor při praní sypku, aby nedošlo k jeho poškození a následovnému vysypání EPS kuliček.

Bezpečnosť:

Vak je navrhnutý tak, aby vaše bábätko bolo v úplnom pohodlí a bezpečí. Samozrejme musíte dbať na základné bezpečnostné pravidlá. Nedávať vak na vyvýšené miesta, odkiaľ by mohlo bábätko spadnúť. Odporúčame ho používať na podlahe alebo v postieľke. Výplň vaku sú jemné EPS guličky, sýpkovina je zaistená dvojitým zapínaním (dieťa sa do sýpkoviny nedostane). Pri porušení dbajte na zvýšenú opatrnosť, aby dieťa nevdýchlo guľôčku.

Začni písať komentár...

Odošli