velamon
17. aug 2019
196 

Tekuté zlato pre dokonalé vlasy

Máš unavené, mdlé vlasy bez života a ešte majú tú drzosť vypadávať? Užila si si dovolenku, ale tvoje vlasy dostali zabrať? Tak potom by si to mala skúsiť, veď pivko sa varilo skôr, ako ľudstvo začalo piecť chlieb.

Teší ma, že som neotálala a zapojila sa do testovania a dostala tú možnosť otestovať pivnú radu vlasovej kozmetiky českého výrobcu Manufaktura. Ako milovník piva poznám jeho benefity, no i tak predčili moje očakávania. V prvom rade ma veľmi potešila vôňa, bez obáv nebudete smrdkať po pivku. Okrem toho oceňujem viac ako 98 % prírodné zloženie kozmetiky a z časti recyklovaného PETu vyrobené obaly, aj keď to nie je ich priorita.

1. Jemná regeneračná starostlivosť so šampónom snov

Veľmi sa mi páči dávkovací štupel, to bolo prvé, čo mi prešlo hlavou po jeho otvorení. Druhé, čo ma zarazilo, je nádherná vôňa bylín s na konci jemným nádychom pivného kvasu. Viete, to také krásne voňavé, keď prídete do pivovaru a varia pivko.

Šampón veľmi dobré pení a nebolo treba umývať šampónom 2x tak, ako to už dlho robím pri iných produktoch. A už pri prvom zmývaní som cítila, že moje vlasy su výživené, hebkejšie a ľahko som cez ne prešla prstami. Že už im snáď viac ani nebolo treba.

2.Intenzívne a hĺbkovo posilňujúca maska

Mala som to šťastie, že som zdedila husté, pevné vlasy, ktoré aj bez veľkej starostlivosti vyzerali na pohľad dobre. No nikdy, ani po hľbkových maskách v kaderníctvach, kde ma to stálo nemalé peniaze, sa mi nestalo, že by som si vlasy učesala a vyčesala rovnomerne do copu len tak rukou. Vďaka tejto maske moje neskrotné vlasy sa stali skrotenými, hebkými, sú omnoho jemnejšie a sú viac nadýchané. Táto maska si nájde miesto na mojej poličke určite aj naďalej.

3.Unikátne aktivačné sérum podporujúce rast vlasov

Aj tento produkt veľmi prekvapil. Veľa ľudí mi to nechce veriť, že už po týždni som videla prvé výsledky. Áno, začalo mi vyrastať kopec nových vlasov. No zároveň mám predispozíciu, že mi rastie veľa vlasov a veľmi rýchlo. Som presvedčená, že mi to stimulovalo vlasové folikuly, k tomu, že áno, vlasy, začnime rásť teraz. A určite pri česaní z kefy vyberám menej vlasov. No kto má prirodzene riedke vlásky, tak zázraky čakať nemôže, ale ak mu vypadávajú, určite mu vypadávanie spomalí.

Ďakujem Manufakture za túto možnosť. Vlasy unavené slnkom si pivný wellness naplno užili a sú krasne zregenerované a vyživené, žiaria spokojnosťou 🍻

#test_manufaktura3 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli