veronique2508
28. máj 2019
514 

Chcete vedieť, ako prebieha úvodná konzultácia v Centre asistovanej reprodukcie Gyncare?

Tak čítajte ďalej 🙂 . Urobiť prvý krok v liečbe neplodnosti môže byť občas pre oboch partnerov veľmi stresujúce. Strach z neznáma, nedôvera... No vaše rozhodnutie navštíviť Centrum asistovanej reprodukcie môže byť úžasnou príležitosťou, ako začať hľadať odpovede na to, čo je naozaj príčinou problému, a premeniť tak svoje sny o dieťatku na skutočnosť. Obavy z vyšetrení a celého procesu liečby vám môže pomôcť prekonať práve úvodná konzultácia, kde sa zoznámite nielen s pracujúcim personálom, ale aj s prostredím centra, a tak odstránite svoje pomyselné bariéry strachu.

Kedy je ten správny čas vyhľadať pomoc?

Ak sa snažíte otehotnieť viac ako rok. Ak máte viac ako 35 rokov, tak už po pol roku neúspešného snaženia. Ak máte príčinu neplodnosti, o ktorej viete, ako napríklad nepriechodné vajcovody, nedostatok vajíčok, či patologický spermiogram, vtedy prvú konzultáciu určite neodkladajte. Stačí sa objednať telefonicky alebo prostredníctvom formulára na stránke www.gyncare.sk . Úvodná konzultácia trvá zhruba pol hodiny. Lekár sa oboznámi s vaším zdravotným stavom, vysvetlí vám, aké vyšetrenia na vás čakajú a aký bude ďalší predpokladaný postup liečby.

Čo  potrebujete na prvé stretnutie v Centre asistovanej reprodukcie?

V prvom rade určite svojho partnera. Neplodnosť je predsa problém páru a je potrebné vyšetrenie oboch parterov. Ďalej je to výmenný poukaz od vášho obvodného gynekológa. Kópie lekárskych záznamov a výsledky z predchádzajúcich vyšetrení, ktoré ste už absolvovali. Všetky informácie o vašom zdravotnom stave pomáhajú efektívne nastaviť priebeh liečby neplodnosti. Môžete si pripraviť zoznam otázok, ktoré sa počas prvej konzultácie opýtate svojho lekára. Ten vám bude klásť množstvo otázok, aby sa dozvedel čo najviac, no je dobré, keď sa budete pýtať aj vy.

Viac o tom, čo na vás čaká pri úvodnej konzultácii v Centre asistovanej reprodukcie Gyncare, sa dočítate v tomto článku  http://gyncare.sk/uvodna-konzultacia-v-gyncare-co-nas-caka/?utm_source=Modry-Konik&utm_medium=post

#zenskeveci #gyncare #neplodnost #tehotenstvo

Začni písať komentár...

Odošli