veronique2508
25. jún 2019
253 

Môj rok AMBASÁDOROVANIA s projektom Ženské veci

Nelúčim sa, ale ĎAKUJEM...

Hovorí sa, že vždy keď sa ľuďom stávajú náhody, začnú veriť na OSUD. Aj k projektu Ženské veci som sa dostala náhodou. Hneď ako som uvidela výzvu, musela som sa prihlásiť, pretože to bolo presne to, čo som chcela popri materstve robiť. Zostať "v dianí", spoznávať nových ľudí a ich príbehy, spraviť niečo pre seba, svoje i vaše zdravie, niečo, čo ma bude baviť a popri tom sa aj vzdelávať. A, našťastie, všetky tieto moje túžby sa naplnili do poslednej bodky. A dnes verím, že mi boli Ženské veci súdené. A určite mi to dalo viac, ako som si na začiatku iba myslela...

V mojom srdci je obrovská vďaka a pokora, pretože bez vás, Milé Dievčatá, by som to určite nezvládla. Presne pred rokom som išla ´do neznáma´. Často som strávila hodiny prípravou tém, článkov a príspevkov, výziev a súťaží. No všetko to malo význam. Boli to chvíle krásne, ale aj chvíle náročné. A stálo to za to! Každej z vás odporúčam vyskúšať si to, pretože určite nebudete ľutovať a nikdy neviete, aké nové možnosti vo svojom živote nájdete a kto VÁS objaví.

Myslím, že som prešla kus cesty, posunula som sa vpred a robila som presne to, čo ma naozaj baví. Vždy som to bola ja a dávala som do toho maximum. Mama, manželka, priateľka, žena ako každá iná. Naučila som sa mnohým novým veciam. A hlavne, naučila som sa nebáť sa robiť to, čo ma naozaj baví. Písať a hovoriť o zdraví. O našom ženskom zdraví. Aj vďaka tejto skúsenosti som aj ja sama mala možnosť viac premýšľať o svojom zdraví a vziať mnohé veci do vlastných rúk. Už viac nečakať a začať ich radikálne riešiť. A tiež by sa mi nikdy ani nesnívalo, že raz sa moje články budú objavovať na toľkých webových portáloch a ľudia ich budú chcieť dokonca aj čítať.

Ďakujem svojej rodine, pretože bez nich by som to nezvládla. Ďakujem tímu Modrého koníka a tiež ľudom zo spoločnosti Medirex, ktorí ma počas tohto krásneho roka môjho ambasádorovania veľa naučili a podporovali po odbornej i ľudskej stránke. Ďakujem projektu Ženské veci za možnosť stať sa súčasťou redakcie webového portálu www.zenskeveci.com. Aj vďaka tomu nájdete stále moje nové články a možno spolu uverejníme aj práve ten VÁŠ príbeh.

Aj keď projekt Ženské veci na MK dnešným dňom končí a s ním aj moje ambasádorovanie, s Modrým koníkom sa nelúčim. Určite na mojom blogu naďalej nájdete moje osobné príspevky, zaujímavé články a možno aj nejakú tú súťaž. Vám všetkým, ktorí ste pri mne stáli, chcem zo srdca POĎAKOVAŤ. Verím, že sme a aj naďalej budeme skvelá komunita žien, ktoré (v 99,9 %) nehejtujú, navzájom sa podporujú, pomáhajú si a odovzdávajú si svoje vzácne životné skúsenosti a rady, vedia sa spolu tešiť i poplakať, lebo aj taký je život. To a ešte oveľa viac je to, čo som mala možnosť za ten rok na vlastnej koži vidieť a zažiť. Verte svojim snom. Nikdy sa nevzdávajte bez boja a myslite na svoje zdravie ♥. Každá z vás je výnimočná a aj vďaka tomu sme mohli spolu tvoriť NAŠE Ženské veci. Bolo to o nás a pre nás.

Ďakujem vám!

                  S LÁSKOU a vďakou,

                                                Vaša Veronika ♥

#zenskeveci #starajmesaoseba

Začni písať komentár...

Odošli