veronique2508
12. jún 2022
54 

Moja svieža testovačka s novinkami Zlatý Bažant Radler 0,0 %

Ako sa hovorí: „Neskúsiš, nevieš." A ja ďakujem MK za možnosť testovať tieto svieže novinky s nádychom leta - Zlatý Bažant Radler 0,0%, vo variante Svieži Pšeničný citrón a Svieže Jablko. Som rada, že som ich mohla vyskúšať, lebo teraz už viem. A rada vám o tom aj niečo poviem. Ako nám testovaný nápoj chutil? Čím je tento Radler 0,0 % iný ako ostatné? A ktorý z dvojice testovaných nápojov je môj absolútny favorit? To vám prezradím v tomto článku…

Na začiatku testovania som si nevedela predstaviť, čo budem písať v článku o obyčajnom pive, no po veľmi krátkom čase som zistila 2 zásadné veci. Tak v prvom rade, toto nie je „obyčajné pivo”, to ani zďaleka. Našťastie, rozplývať sa nad lahodnou chuťou piva, ktoré je varené z čisto prírodných ingrediencií, bez jedinej kvapky alkoholu je v tomto prípade mimoriadne jednoduché. A po druhé, napíšem pravdu a to, že nám naozaj zachutil. Dôkazom toho, že táto osviežujúca letná testovačka s nealko Zlatým Bažantom bola v našej domácnosti mimoriadne úspešná je aj fakt, že sme 24 plechoviek piva, ktoré sme na testovanie dostali, vypili takmer za týždeň. Takže dosť bolo rečí, prejdime k veci. 

Zlatý Bažant Radler 0,0 % Svieži Jablko

Ako prvý som si z testovaných noviniek vybrala Radler 0,0% Svieže Jablko. Zbožňujem jablká na všetky spôsoby a chute. Ale ak je niečo, čo naozaj neznášam, tak je to umelá jablková aróma. Bála som sa, ako to dopadne. No toto pivo nie je žiadna umelina. Akoby ste si práve odhryzli z jablka, odtrhnutého zo stromu v sade u babky. Skutočná, nefalšovaná, ničím umelým nedokrášlená chuť. Naozaj, už na prvý dúšok cítiť prírodnú jablkovú šťavu. Chuťovo mi nápoj miestami pripomínal Cider, no má oproti nemu jednu veľkú výhodu. Je úplne bez obsahu alkoholu. Osviežujúca jablková chuť, v plechovke s krásnym dizajnom a objemom 0,5 l, predstavuje bezchybnú rovnováhu chutí červenej a zelenej odrody jabĺk, so šťavou z aceroly, v kombinácii s nealkoholickým pivom Zlatý Bažant 0,0%. Tento jablkový Radler 0,0% je vyrobený zo 100% prírodných ingrediencií, so zníženým obsahom cukru, bez konzervantov, umelých farbív a bez lepku. Za mňa má táto príchuť 5 hviezdičiek z možných piatich a je môj absolútny favorit nealko drinkov pre sezónu Leto 2022.

Zlatý Bažant Radler 0,0% Svieži Pšeničný Citrón

Ako druhé prišlo na rad Radler 0,0% Pšeničný Citrón. V zálohovateľnom plechovkovom tele s krásnym dizajnom v sebe ukrýva viac ako len nealko pivo. Už pri prvom napití sa vďaka obsahu chmeľu, jačmenného, pšeničného sladu a limonády z prírodnej citrónovej šťavy, snúbi chuť lahodného podtónu skutočného piva s dotykom jemných citrónových tónov. V porovnaní s jeho sladším a starším citrónovým súrodencom z rodiny Radler 0,0%, určite pocítite rozdiel už na prvý dúšok. Je ľahší, sviežejší a lahodnejší. Ja osobne oceňujem, že jeho sladkosť nie je umelo nahrádzaná prírodným steviolom, či inými umelými náhradami cukru, ako to bolo v minulosti zvykom najmä vo verziách Light. Ak si strážite líniu, sledujete na etiketách obsah cukru a počítate kalórie, mám pre vás ešte jednu dobrú správu. Táto nová verzia Radler 0,0% Svieži Pšeničný Citrón, má o 30% menej cukru ako nápoje Zlatý Bažant Radler 0,0% bez označenia Svieži či Extra svieži a v 100 ml nápoja má iba necelých 5 g cukru. Jeho achillovou pätou je asi len fakt, že obsahuje vyššie množstvo lepku, preto nie je vhodný pre tých, ktorí sú zvyknutí na bezlepkové verzie nápoja. Za mňa pekný dizajn, lahodná citrónová chuť, príjemná ľahká sviežosť so zníženým obsahom cukru, no problém s bezlepkovosťou, aj preto dostane 4,5 hviezdičky z 5.

Pár slov na záver...

Dovoľte mi zhrnúť toto svieže testovanie, ktoré zaváňa prichádzajúcim letom, ovocím a pšeničnou chuťou piva. Čo oceňujem najviac je, že svieže novinky Zlatý Bažant Radler 0,0% sú vyrobené zo 100% prírodných ingrediencií, obsahujú podstatne menej cukru a žiadny alkohol. Je to nápoj vhodný pre ktorúkoľvek časť vášho dňa, pri športových aktivitách, osvieži doma i v práci a je ideálnym parťákom na bežné vychutnanie si piva bez výčitiek. Radler 0,0% nám robil spoločnosť na grilovačke, bol s nami v bežné aj výnimočné dni, na výlete, doma večer na terase a stal sa mojím záchrancom pri migréne aj PMS. Je presne tým, čo si chceš dať, keď ti je na figu, ale aj keď máš len tak chuť sa odmeniť a dať si niečo dobré. Môj favorit je Radler 0,0% vo verzii Svieže Jablko. A čo je najdôležitejšie, určite oba varianty zachutia každému. Takže nečakajte a ochutnávajte. Nebudete ľutovať.

#test_zlatybazant4  #recenzia 

#recenzia_zlaty_bazant_radler

Začni písať komentár...

Odošli