veronique2508
15. okt 2018
214 

Unikát menom Aptio

Pozývam vás do laboratória budúcnosti. Na Slovensku máme svetový laboratórny unikát, jedinečný svojho druhu. Je to najmodernejšia automatická linka a volá sa Aptio. Jej domovom je komplex laboratórií MEDIREX GROUP v Bratislave. Je raritou nielen na Slovensku, ale aj vo svete. Umožňuje urýchliť a skvalitniť analýzu vzoriek, ktoré sa denne rátajú v desiatkach tisícoch.

Aptio spája viacero diagnostických oblastí do jedného celku vďaka 24 analyzátorom, ktoré pracujú súčasne. Skracuje čas potrebný na získanie výsledkov a znižuje potrebu manuálnej práce personálu v laboratóriu. Z jedinej skúmavky sa tak vďaka Aptio linke môže vykonať veľké množstvo testov súčasne, a to naprieč celým portfóliom laboratórnej diagnostiky.

Každá vzorka je po vykonaní testov ešte následne uchovávaná v chladiacich boxoch a v prípade potreby umožní vykonať dodatočné vyšetrenie bez toho, aby sme museli ísť opakovane na odbery. Biochemická linka má tak celý rad výhod, ale netreba zabúdať na jeden zásadný fakt – bez pomoci personálu by sme sa ďaleko neposunuli. MEDIREX GROUP má technologicky najmodernejšie laboratóriá, ktoré patria k európskej špičke a zabezpečujú komplexnú laboratórnu diagnostiku. Spolupracuje s laboratóriami po celom svete a zabezpečuje pre nich špeciálne vyšetrenia, ako napríklad neinvazívny prenatálny test, z krvi tehotnej ženy, ktorý sa už ako viete 🙂, vykonáva od 11. týždňa tehotenstva pre skríningovú diagnostiku trizómie (najmä Downovho syndrómu). Hlavnou snahou všetkých týchto ľudí, pre ktorých je dôležitá nielen každá naša odobratá kvapka krvi, je poskytnúť všetkým pacientom kvalitnú starostlivosť o naše vzácne a nenahraditeľné zdravie. Pozrite si zaujímavé video o tejto modernej, unikátnej laboratórnej linke Aptio.

Zdroj: http://www.zenskeveci.com/nazrite-do-laboratorii-buducnosti/?utm_source=Modry-Konik&utm_medium=post

#zenskeveci #starajmesaoseba #medirex #medicyt #laboratorna_diagnostika

Začni písať komentár...

Odošli