1 / 1

    Aj ja potrebujem vymaľovať čo všetko si kupovala ? Farby valček aj taký čierny rámček na otieranie valčeka ...a farby aké si použila? Musia sa riedit vodou?

    7. jún 2020

    @krasota vsetko sme to mali doma. Valceky, vedro, ten ramcek. Farbu tuto sme mali konkretne primalex zltu, riedili sme ju aj do bielej primalex lebo sme tri steny robili uplne len take bledulinko zlte a jednu taku riadne zltu. A veru trosku vody sme davali tiez kedze hlavne ta biela primalex je strasne husta.

    7. jún 2020

    @krasota a inak caka nas malovanie celeho domu. Lebo vsak pri detoch to vyzera strasne. Ale napr. Pred 3 rokmi som malovala obyvacku s kuchynou na mentolkovo - inu ako Dulux som nenasla vyslovene mentolkovu ako som chcela. A mne osobne sa tie Dulux farby viac lubia ako Primalex.

    7. jún 2020

    Ďakujem..a keď potrebujem 2 ,3 izby vymaľovať stačí jeden valček ?na biele aj na farebné? A asi aj nejaký štetec ešte k tomu...potom skúsim aj ten prípravok z DM ...... vďaka

    7. jún 2020

    @krasota no my sme vsetko zltou. Valcek staci jeden, akurat nam dokupit tie nahradne valceky.

    7. jún 2020

    Otazocka boli tie farby akryl? Či klasika?

    7. jún 2020

    Sry uz teraz cital dulux .super viber za mna farba no 1.

    7. jún 2020

    Ak dal dole dulux tak potom super prípravok.

    7. jún 2020

    @balint83 nie nie, vcera sme pouzivali primalex farby.....myslela som tak,ze za mna aj tak vedie dulux. A verim tomu,ze s duluxom by si tiez poradil.

    7. jún 2020

    Ide o to ze sup uz ma viac čpavku v sebe ma vel.i dobre krytie.uz pri prvom natreti . Je drahší ale úplná topka .primalex viac pomeru vody a tim je ľahšie zmyvatelni. Su farby plno zmyvatelne a tam odstrániť zo zemi farbu je veľký problém.

    7. jún 2020

    Sup_dulux😉

    7. jún 2020

    @balint83 ano duluxka ma perfektne krytie. Ja som 2 naterom mentolkovou prekryla povodnu tmavofialovu stenu 🙂

    7. jún 2020