1 / 1

    Ricinovy olej pouzivam uz dlho. Je to skvela vec a vobec nie je problem ho zmyt. Ale rozhodne necakaj vysledky za tyzden, ci mesiac. Je to beh na dlhe trate. Ked vydrzis, bude aj vysledok.

    5. jan 2024

    @katarinaba aky je vysledok? Ako sa pouziva? Ja mam problem s tym olejom (uz som ho skoro smarila do kosa), aj ho zmyt z ruk, ale viem si dat rukavice

    5. jan 2024
    5. jan 2024
    5. jan 2024

    @ddaassuullaa ja som si ho davala cisty po troske na pokozku hlavy, vmasirovala a nechala cez noc. Dva krat do tyzdna. Do dlzok som prestala davat, lebo mi vysusoval vlasy. Rano normalne umyla vlasy ajo vzdy. Teraz som si uvarila vlastny olej - rozmarin, zazvor, mata, citron, olivovy + ricinovy + arganovy olej. Ten pouzivam tak dva mesiace a ten uz davam aj do dlzok, toto mi nevysusuje.
    Ja som hlavne prestala vlasy zehlit. Chvilu som trpela tym ako vyzerali, ale dnes su uz pekne a celkom rovne aj ked len pouzijem fen. Vlasy si cca kazde 3 mesiace odfarbujem a dovolim si povedat, ze moje vlasy neboli v lepsom stave od mojich 15tich rokov (kym boli este uplne prirodzene). A vidiet aj vela novych vlasov.
    Este pred fenovanim si na konceky davam kvapku arganoveho oleja. Uz nemam rozdvojene konce, znicene, vysusene. To sa odrazilo aj na ich dlzke, konecne mam dlhe vlasy.

    5. jan 2024

    @katarinaba no super, obdivujem tvoju trpezlivost. Mne by bolo treba tie nove vlasy, strasne mi zacali padat po prvom covide, teraz zase.
    Tak dakujem, budem musiet pospekulovat, ako to sklbit, ked rano vstavam 4,30 v tyzdni, to na umyvanie a susenie nie je

    5. jan 2024

    @ddaassuullaa ja stavam o 5:00. Je to o pevnej voli. Ale vlasy sa odvdacia.

    5. jan 2024

    @katarinaba urcite mas pravdu, ale uz to.v tomto veku nedavam🙈

    5. jan 2024

    @katarinaba ano dakujem. Olejujem uz asi 5krat. Len prvé razy som si davala cesnakový olej ktorý išiel bez problémov zmyt. A ani s tymto ricinovym nebol problém ❤️❤️

    5. jan 2024

    @ddaassuullaa ricinovy je super aj na vrásky 🙂 v malom mnozstve treba davat a aj na mihalnice je dobrý, 👌🏼

    5. jan 2024

    Baby odkiaľ kupujete ten ricínový olej? Už ho mám na zozname dlho ale nenatrafila som na neho. Ďakujem

    6. jan 2024

    @ddaassuullaa ďakujeeeeeeeem

    8. jan 2024