wilinkaa
25. mar 2017
61 

Žabka "Bupinka" a produkty BUPI u nás v akcii

V prvom rade sa chcem poďakovať Modrému koníku a slovenskej značke Bupi, že nás vybrali do testovania. Volám sa Silvia a som mama 4 ročnej dcérky Vanesky. Bola som veľmi milo prekvapená, keďže kozmetiku Bupi poznám od svojho detstva, ale vždy bola súčasťou nášho domova len ako tuhé mydlo. Preto som bola zvedavá, ako sa u nás ujme:

  1. Bupi KIDS tuhé mydlo v tvare žabky, 
  2. Bupi KIDS jemné tekuté mydlo na ruky, 
  3. Bupi KIDS vlhčený toaletný papier. 

V deň D priniesol pán kuriér balíček a to bolo výskania a radosti pri jeho vybľovaní. Okrem testovacích predmetov sme dostali darčeky v podobe žabky, ktorá hneď dostala meno Bupinka a mydelničky. Toto všetko sme si mohli symbolicky zbaliť do darčekovej tašky. 

Žabkové mydielko, aj to tekuté na rúčky, sme hneď vyložili na úmyvadlo a pustili sme sa do skúšania. 🙂

Ako prvé sme skúsili tekuté mydlo a to povinne celá posádka nášho príbytku - teda dcérka Vaneska, ja mamina, tatino a aj babka. Tekuté mydlo má vôňu asi ako kedysi pasta Tuti Fruti, ak si spomínate. Dcérke aj manželovi sa páči, mne s našou babkou príde príliš sladká, no keďže je mydlo určené deťom, určite poteší.

Jeho nevýhodou je, že je úplne priesvitné a teda sa ľahko stane, že si ho vytlačíte zbytočne príliš veľa. Mne dokonca na podráždené ruky nerobilo dobre, no po zahojení už mi nerobilo nič. Ostatní členovia nášho "testovacieho tímu" nezaznamenali žiadne reakcie. Ako pozitívum hodnotím veľké balenie a obsah šalvie. 

Ako ďalšie prišlo na rad tuhé mydlo v podobe žabky. Mydlo má príjemnú "bábätkovskú" vôňu, čo vo vás evokuje čistotu. Je praktické, keďže nie je veľké a deťom sa dobre drží v malých rúčkach. Pri tomto mydle Bupi kvalitou nesklamalo, nikomu nič neurobilo, pokožka po ňom nebola vysušená a príjemne voňala. 

Ako negatívum hodnotím, že mydlo sa dosť "rozbrbláva" čo je problém u väčšiny tuhých mydiel a príde mi, že preto tak dlho nevydržia. V súvislosti s ním, mi nedá nespomenúť aj nádobku - mydelničku v podobe žabky. Je síce krásna, ale absolútne nepraktická, keďže v nej zostávala voda, bolo treba neustále vylievať a čistiť usadeniny (možno aj to napomáhalo rozbrblávaniu mydla). Ak už ponúkať mydelničku, navrhujem vylepšiť ju o jednu mriežkovú časť, odkiaľ by mohla odkvapkávať voda do nádobky (kľudne aj v takej podobe ako má teraz, ibaže by musela byť hlbšia).

Ako posledný produkt sme vyskúšali Bupi vhlčený toaletný papier. Musím povedať, že ma očaril. Má veľmi príjemnú jemnú vôňu, ideálnu veľkosť aj balenie a čo je úplne najpodstatnejšie u dcérky nevyvoláva podráždenie pokožky, čo u väčšiny vlhčených obrúskov áno. Ako bonus navyše je ešte aj pekný ;).

Vyskúšala som ho dokonca aj ja počas svojich dní. Taktiež mi nič neurobil, a veru som ho aj pribalila ako pomocníka do kabelky. Pre jeho praktické balenie je ideálny aj na výlety alebo dlhšie cesty.

Samozrejme darček navyše v podobe plyšovej žabky Bupinky, bol pre deckú dušičku našej dcérky najúžasnejší. Hneď s ňou musela spinkať, v škôlke s ňou bola a dotvorila jej "plyšovú rodinku". Tejto hračke nemám absolútne čo vytknúť a odprúčam výrobcom, aby ju pribalili buď do nejakých multibalení, alebo určite do darčekovej sady napríklad spolu s mydlom v tvare žabky a tekutým mydlom na Vianoce. 

V závere by som naše testovanie zhrnula asi takto.

Potešil ma veľmi vlhčený toaletný papier, ten sa stane súčasťou našej výbavy. Tuhé mydlo sklamalo tým rozbrblávaním, no naopak potešilo vôňou a že nevysušuje pokožku. Po tejto skúsenosti kúpim nejaké iné mydlo Bupi pre porovnanie a potom sa rozhodnem, či zostaneme pri doterajšom používanom, žabke, alebo vyskúšame opäť niečo nové. Čo sa týka tekutého mydla, tie aj tak striedame, preto sa určite na našom umývadle ešte objaví. 

V mene celej našej rodiny ešte raz ďakujem tímu Modrého koníka a Bupi za možnosť vyskúšať touto cestou prodkty BUPI KIDS. 

#test_bupi2 

Začni písať komentár...

Odošli