xxyy
22. máj 2013

Anjelikovia náušnice

strieborné náušnice anjelikovia hlavne v kombinácii s ametystom, par riadkov niečo bližšie o tomto úžasnom kamieku 🙂
Podporuje duševnú pozornosť a koncentráciu. Nastoľuje zmysel pre spravodlivosť a čestnosť. Ak sa používa pri meditácii, pomáha skľudniť myseľ, obrátiť pozornosť dovnútra a nájsť svoju vlastnú múdrosť.
Emocionálne pomáha pri spracovávaní smútku a žiaľu pri stratách. Zbavuje náš vnútroný svet falošných predstáv a nerealistických očakávaní. Ak si ho položíme pri spaní pod vankúš, pomôže nám spracovať všetky nestrávené vnemy. Po pár dňoch spávania s ametystom pod vankúšom sa nám spánok prehĺbi a budeme sa zobúdzať odpočinutejší.
Nosenie ametystu na tele ako šperku podporuje našu intuíciu a dáva nám netradičné nápady. Kontroluje nečakané výbuchy nálad a ukľudňuje prudké povahy. Hladkanie alebo držanie ametystu uvoľňuje pozitívnu energiu.
Pomáha k úspechu v biznise. Ako dekoratívny kameň v priestore ochraňuje priestor pred negatívnymi vibráciami a čistí jeho energiu. Ametystové drúzy podporujú rodinnú harmóniu a rodinné teplo.
Mentálne podporuje triezvosť v myslení a celkovo zvyšuje našu vnímavosť na signály z prostredia. Pomáha nám čeliť ťažkým situáciám a vysporiadať sa s nimi bez veľkého psychického stresu. Pomáha nám spracovať negatívne zážitky.