xxyy
21. máj 2013

Energetické náramky

Náramky- priťahujem si do svojho života to, čo chcem 🙂
Energetické náramky sa stali v súčasnosti veľmi obľúbené a moderné. Sú nielen veľmi pekné, ale pôsobia na každého nositeľa podľa druhu kameňa a jeho kvality. Náramok si môžeme vybrať buď podľa vplyvu kameňa alebo podľa rozdelenia pre astrologické znamenia. Môžeme nosiť aj viaceré náramky súčasne.
Náramky z tzv. projektívnych kameňov sa nosia na pravom zápästí, z receptívnych na ľavom. Alebo inak povedané ak máme v úmysle absorbovať energiu kameňa, nosíme ho na receptívnej ruke (u pravákov najčastejšie ľavá ruka) a ak chceme aby z nás kameň odsal negatívnu energiu tak ho nosíme na našej projektívnej ruke (u pravákov zvyčajne pravá ruka), alebo ak chceme prenášať energiu kameňa na iných tak používame tiež projektívnu ruku. Energetického náramku by sa nemal nikto dotknúť okrem majiteľa. Mali by ste ho mať stále na rukách s výnimkou kúpeľa. Vtedy je lepšie ak dáte náramok dole.
Nosenie energetických náramkov je prejavom hlbokej ľudskej túžby po duchovných hodnotách a komplexnom zmysle života. Nosenie energetického náramku pozitívne ovplyvní váš život - budete žiť a pracovať s väčšou výkonnosťou, lepšou koncentráciou a výraznejšou tvorivou silou.

Komentár bol odstránený

nadhera!!

27. máj 2013
Komentár bol odstránený

krásna práca 🙂

6. jún 2013