xxyy
2. dec 2014

Ako poraziť celulitídu

Ahojte kočky.
Chcem sa s vami podeliť s ťažkou problematikou, čo na celulitídu.


Takmer každá z nás bojuje s touto "ozdobou". Vyhodila som už veľa peňazí na rôzne prípravky, ktoré zaručovali úspech, ale vždy to ostalo iba pri sľuboch. Až som sa raz dopátrala k prírodnému bio oleju Jannine, ktorý nič nesľuboval a navyše bol až podozrivo lacný oproti svojím konkurentom. Tak som si teda objednala cez internet "Anticelulitídový olej" nech sa ukáže. Hovorím si, že v najhoršom prípade budem sa s ním po sprche natierať 

No a teraz už k veci.
Olej má jednoduché zloženie – olivový olej, jalovec a škorica. Čisto prírodné zloženie, čo ma naozaj potešilo. Ešte lepšie bolo zistenie, že ide o slovenského výrobcu. Nenechajte sa odradiť balením, je jednoduché a pripomína sirup, podstatný je účinok a nie obal 🙂

Olej je príjemnej konzistencie, nepáli ako väčšina škoricových prípravkov, čo je pre mňa výhoda, pretože ten pálivy pocit nemám rada. Natieram si s ním preventívne ruky aj nohy, pretože už to nie je ako za mlada a čas ukazuje svoje stopy.
Používam ho asi cca polroka. Kúpila som si už druhé balenie a celulitída sa výrazne zlepšila. Vidno mi ju keď si sama stlačím kožu na stehnách (predtým bola viditeľná aj cez legíny, čo bol varovný signál, začni už niečo s tým robiť). Celulitída nie je iba o tom koľko vážime, ale hlavne ako sa stravujeme. Veľký vplyv má aj dedičnosť, ale dá sa proti nej zakročiť.
Nakoľko olej veľmi príjemne a jemne vonia, okamžite si ho zamilujete nielen vy ale aj partner 🙂
Rada spájam príjemné s užitočným a večer pred spaním sa nechávam týmto olejčekom masírovať. Výsledky sa dostavili prekvapilo rýchlo. Stravu som výrazne neupravila, pridala som viac ovocia a zeleniny a čistú vodu.
Čo zaberá na celulitídu Vám?

Začni písať komentár...

Odošli