4 / 6
    Jahôdky z našej záhrady...Vedeli ste o tom, že aróma jahôd patrí medzi najkomplikovanejšie? V laboratóriách je nemožné zostrojiť túto vzácnu a liečivú zmes.

    v čom je liečivá ?

    29. máj 2012

    @tomatka
    Práve v aróme a v červenom farbive sú vzácne polyfenoly, triesloviny a bioflavonoidy, ktoré jednoducho povedané pôsobia na imunitu a chránia pred voľnými radikálmi 🙂

    29. máj 2012

    no to je super a ja ich tak nemám rada :(

    29. máj 2012

    Okrem toho jahody sú bohatým zdrojom vitamínu C, A, E, vitamínov skupiny B a minerálnych látok, hlavne draslíka, fosforu, horčíka, vápnika av menšom množstve takých, ktoré nebývajú v bežnom ovocí bežné, ako sú bór, fluór, kobalt a molybdén.

    29. máj 2012

    @tomatka ako je to možné? 🙂 Veď sú také chutné!!!

    29. máj 2012

    noooo nechutia mi a ani kiwi, ale za pomarančami sa idem utĺcť.

    29. máj 2012

    Hovorí sa: koľko ľudí, toľko chutí 😀

    29. máj 2012