200 / 692
    Pečené bravčové karé s cibuľovou omáčkou.

    Prosím receptík na mäsko s omáčkou 🙂

    6. máj 2013
    zoe_a
    autor

    @tibina nech sa paci, robim to od oka 🙂 bravcove masko v celku, ja pouzivam kare s kostou, osolis , okorenis, pripadne pouzijes nejake grilovacie korenie, ci bylinkovu sol a ponatieras horcicou. sprudka zo vsetkych stran opecies na oleji.. masko vyberies a prelozis do zapekacej misy.. vypek zalejes vodou a pridas bujon. cibulu nakrajas na platky, pridas k masku, zalejes bujonom a prikryjes bud vrchnakom alebo alobalom..pocas dusenia-pecenia /cca 1 hodka/podlievas vypekom.. pred dopecenim odkryjes, nechas chvilku zapiect.. vypek rozmixujes na omacku..

    6. máj 2013

    @zoe_a Juuuj, to znie fantasticky...! 🙂 Niečo podobné som robila...tam bola aj kečup a cesnak... toto určite vyskúšam! 🙂 Ďakujeeem! Pekný dník prajem! 🙂

    6. máj 2013
    zoe_a
    autor

    @tibina urcite by to bolo fajne aj s pridanim kecupu a cesnaku...jujha a na cesnak som aj ja zabudla..masko som prespikovala cesnakom 🙂 a na vrch maska som polozila platky slaninky..

    6. máj 2013

    @zoe_a Ešte sa opýtam, to mäsko necháš celý čas prípravy v celku? Krájaš až hotové, upečené?

    6. máj 2013
    zoe_a
    autor

    @tibina nedokonaly recept :D som v praci tak sa velmi nesustredujem nato co pisem, prepac.. masko som iba ponakrajovala zvrchu cca 0,5 cm a tam som tiez vlozila platok cesnaku.. a pecie sa v celku, krajas az pri podavani..nie je take suche potom..

    6. máj 2013

    @zoe_a Jasné 🙂 To chápem...🙂 Tak nech sa darí! Papa 🙂

    6. máj 2013