zoh2011
31. máj 2018
257 

4x zelená pre Blendea Supergreens

Zelené superpotraviny Blendea Supergreens zvládnu detox, pomáhajú pri chudnutí, bojujú proti únave a naštartujú imunitný systém. Nie nadarmo sa táto zelená superpotravina považuje za malý zázrak prírody.

Odkedy sa mi pred 7  mesiacmi narodil syn Filipko ani jedenkrát sa nestalo, žeby som prespala celú noc. Poznáte to, kojenie, prebaľovanie a o 6:00 hod. budíček. Vychystať staršiu dcéru do škôlky, potom kolobeh v domácnosti , no veru nie je to sranda. Nie som typ, ktorý rád sedí doma a  tak v rámci každodenného trávenia času na čerstvom vzduchu absolvujem behanie, korčuľovanie alebo sa celá rodinka vyberieme na nejaký cyklovýlet. Už dlhšiu dobu na sebe sledujem únavu a večer doslova padám do postele. Práve preto som sa začala obzerať po nejakom prípravku proti únave a spojiť to aj s  detoxom po dlhej zime. Keď sa mi naskytla možnosť 3-týždenného testovania Blendea Supergreens bola som naozaj veľmi zvedavá ako bude tento zázračný prášok fungovať na moje únavou vyprahnuté telo.

Blendea je výnimočná tým, že ako jediná na trhu obsahuje 4 zelené superpotraviny v jednom obale - zelený jačmeň , mladú pšenicu, spirulinu a chlorellu. Zameriam sa na najdôležitejšie vlastnosti každej tejto skvelej potraviny.

  • Zelený jačmeň - bojuje proti stresu, vyrovnáva hladinu cholesterolu, podporuje fyzickú aj psychickú kondíciu, zlepšuje imunitný systém, detoxikuje a hlavne čo poteší každú ženu, omladzuje a pomáha pri chudnutí.
  • Mladá pšenica - potláča únavu, posilňuje imunitný systém  a hlavne (pre nás večne chudnúce bytosti) potláča chuť do jedla.
  • Spirulina - ma protirakovinové účinky, čistí tráviaci trakt, detoxikuje pečeň a ľadviny.
  • Chlorella - podporuje lepšie trávenie , pomáha pri bolestiach kosti a svalov, či problémoch s ekzémami a obsahuje tzv. molekuly mladosti.

Balíček , ktorý som dostala na testovanie obsahoval okrem 90 gramového balenia zeleného prášku Blendea aj malý darček a to praktický shaker a brožúrku s receptami. Odporúčaná denná dávka je jedna plná odmerka, ktorá je súčasťou balenia.

Testovanie sa teda mohlo začať. Blendeu som užívala každé ráno nalačno a musím sa priznať, že keď som zelený prášok ochutnala samostatne jeho chuť ma veľmi neohromila. Avšak ako už je známe čo je zdravé to väčšinou nechutí veľmi dobre. Na obale výrobca odporúča pridať 1-2 odmerky do čistej vody a to bohužiaľ opäť nie je nič pre moje chuťové poháriky. A tak som začala hľadať rôzne smoothie recepty.  Som veľkým fanúšikom ovocia a tak som zelený prášok primiešavala do rôznych zdravých variant ovocných smoothie štiav a kaší a tu už Blendea svojou chuťou skutočne vynikala.

Mala som pocit ako keby som v smoothie cítila mätu a tak nápoje boli veľmi svieže. Skúšala som si aj sama vymyslieť rôzne kombinácie prísad do smoothie . Z tých, ktoré mne osobne najviac chutili odporúčam:

1. kokosové mlieko, javorový sirup , banán, hrsť hrozienok a 1 odmerka supergreens.

alebo

2. ovsená kaša s odmerkou supergreens a rôzne bláznivo farebné kombinácie ovocia.

Ak nie ste milovníkom kaší alebo smoothie, skúste si supergreens pridať do obľúbeného džúsu alebo šťavi, prípadne pridajte lístky mäty. Pokiaľ nemáte fantáziu a chuť vymýšľať si rôzne recepty, na stránke www.blendea.cz nájdete veľké množstvo chutných receptov.

Príprava je veľmi rýchla, takže som si supergreens stihla pripraviť ešte pred odchodom do škôlky. Účinky som na vlastnom tele začala pozorovať približne po 2 týždňoch užívania. U mňa sa to najviac prejavilo menšou únavou a dokonca som úplne vylúčila rannú kávu, keďže ranná dávka supergreens mala na mňa účinky ako káva. Pred užívaním som mala najväčší problém so skorým vstavaním a tu musím priznať, že momentálne vstávam bez problémov, oddýchnutá a plná energie. Dokonca posledný týždeň chodím buď na prechádzky alebo trávim čas vonku so synom v cyklovozíku nejakou športovou aktivitou a večer okolo 20 tej hodiny vybieham ešte sama na cca 5 km beh. Čo sa pomaly začína pozitívne odzrkadľovať aj na mojej postave a schudla som 1.5 kg.

Cena balenia je cca 20 € a objednať si ho môžete na stránke www.blendea.cz. Eshop posiela aj na Slovensko. Balenie vydrží asi 1 mesiac, ja s mojim balením pomaly končím, ale ja som si smoothie niekedy robila aj 2x denne. Pokiaľ si objednáte 2 balenia cena je o niečo výhodnejšia.

Suma summarum s výrobkom som veľmi spokojná.  Zlepšilo sa mi trávenie a brucho nemám také nafúknuté a tak už nevznikajú domnienky či nie som opäť tehotná 🙂. Cítim sa  “odľahčená” a mám taký skromný pocit , že sa mi zlepšila aj pleť.

Ako som už spomínala, najväčší palec hore za mňa má fakt, že nepociťujem takú obrovskú únavu a v užívaní budem pokračovať ďalej tak sledujte môj blog, kde vám prinesiem ďalšie skúsenosti.

#test_blendea #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli