zuzik511
20. feb 2021
200 

Z dm prišla škatuľka...

...a veru nebola v nej Bambuľka. Boli v nej produkty značky babylove z dm drogerie markt. Produkty babylove sú súčasťou našej domácnosti už vyše dvoch rokov. Používala som tieto produkty pri narodení synčeka a pokračujem v tom ďalej aj pri dcérke. 

V rámci @konik_testuje sme mohli počas dvoch týždňov testovať tieto produkty z dm drogerie markt. A bolo ich neúrekom. Niektoré sme používali už pred testovaním a iné boli pre nás novinkou. Hlavnými aktérmi testovania bol 2 ročný Miško a 10 mesačná Eliška. Ako dopadlo naše testovanie a či si tieto produkty našli u nás svoje miesto sa dočítate ďalej. 

babylove ovocná tyčinka -  pri rozbaľovaní balíčka padla za obeť ako prvá ovocná tyčinka s príchuťou jablko-arónia. Je vhodná pre deti od 1. roka, takže hlavným ochutnávačom bol Miško, ale ako správny brat, dal trošku ochutnať aj sestre. Tyčinka mala príjemnú ovocnú vôňu a obom veľmi chutila. Určite vyskúšame aj iné príchute.

babylove ovocná kapsička - opäť je to produkt vhodný pre deti od 1.roka, ale tu boli obaja rovnocennými ochutnávačmi, keďže kapsičky sa u nás míňajú rýchlosťou blesku, čo by bolo pre dvoch 100g ovocného pyré. Takže každý mal svoju vlastnú kapsičku, ktorá mala príchuť jablkového, mangového a banánového pyré s karotkou. Pre mňa trošku bláznivá kombinácia, ale podľa reakcie detí, že si ešte prosia jednu kapsičku usudzujem, že im veľmi chutila.

babylove ovocný čaj - čaj je vhodný pre deti od 4. mesiaca a obsahuje jablká, šípky, červenú repu, mrkvu a čučoriedky. Ráno robí deň, takže pri raňajkách nás vždy čaká teplý čajík a tento má vynikajúcu ovocnú chuť. Chutí celej rodinke, nielen najmenším členom.

babylove jahodové čipsy - ide o mrazom sušené jahody bez cukru, bez pridaných aróm a bez gluténu. Čipsy krásne jahodovo voňajú a sú lahodne chrumkavé. Keďže sú určené deťom od 4 rokov, deti tento produkt netestovali. Hlavným ochutnávačom som bola ja.

babylove repkový olej - je vhodný do dojčenských príkrmov pre deti od 5. mesiaca. Obsahuje omega-3-mastné kyseliny a je vyrobený zo 100 % ekologického poľnohospodárstva v bio kvalite. Olej sa do príkrmov dáva kvôli tomu, aby sa lepšie spracovali niektoré minerály a vitamíny.

babylove jednorazové utierky - Utierky sú vyrobené z extra mäkkého, jemného materiálu, sú obzvlášť odolné proti roztrhnutiu a mimoriadne dobre sajú. V našej domácnosti sú často využívané aj ako podbradník.

babylove papierové utierky - "ach sestra, zase si spravila neporiadok" - pri dvoch deťoch je spotreba vlhčených a papierových utierok na kilá, teda u nás určite.

"Ups, teraz som rozlial vodu ja"  - 100 ks balenie jednorazových trojvrstvových utierok má v našej domácnosti významnú úlohu. Sú mäkké, veľké, pevné a zároveň sú extra jemné a veľmi dobre sajú.

babylove sensitive vlhčené utierky v boxe - už pri prvom bábätku sme dlho hľadali vlhčené utierky, ktoré by nepenili a vyhovovali predovšetkým zadočku bábätka a nebudú ho zbytočne dráždiť, práve naopak, budú zlepšovať stav pokožky. Objavili sme tieto vlhčené a pri druhom dieťati sme ani iné nekupovali. Sú jemné, nepenia, sú bez alkoholu a parfumov, obsahujú mandľový olej, jemne čistia a ošetrujú pokožku bábätka už od narodenia. Priznám sa - skvelo sa s nimi utiera aj prach.

babylove čistiace vatové tampóny – sú určené na čistenie pokožky celého tela, ale predovšetkým pre citlivú pokožku detí v oblasti plienok. Stačí trošku zvlhčiť vodou a pekne očistia detský zadoček. Ja som ich využívala aj na odličovanie pleti. 

babylove sensitive púder - zásyp sme doteraz nepoužívali, takže to bola pre nás novinka a milo prekvapila. Zásyp obsahuje extrakt z nechtíka, jojobový olej a tým chráni citlivé oblasti pokožky a naozaj absorbuje nadmernú vlhkosť. Môže sa využiť nielen v plienkovej oblasti, ale aj v podpazuší.

babylove vatové tyčinky do uší – ide o bezpečnostné vatové tyčinky s ochrannou zónou, aby sa tyčinka nezasunula hlboko. Jemne a bezpečne vyčistia uši dieťatka.

babylove sensitive mydlo a babylove sensitive umývací gél - mydlo obsahuje výťažky z bio harmančeka a jojobového oleja, ktorý upokojuje detskú pokožku a chráni ju pred vysušovaním. Umývací gél má jemné zloženie s obsahom extraktu z rumančeka, panthenolom a biolipidmi. Je vhodný na umývanie od hlavy až po päty. Čistí a ošetruje pleť, vlasy a pokožku dieťaťa bez toho, aby ich vysušoval a hlavne nedráždi oči. Okrem všetkého aj krásne vonia.

Kúpanie nám spríjemňovala babylove hubka na umývanie v tvare prasiatka. 

babylove krém do nepriaznivého počasia - tento krém chráni detskú pokožku pred chladom, vetrom a vlhkosťou a k tomu aj krásne vonia. Jeho zloženie s extraktom z rumančeka, pantenolom a slnečnicovým olejom chráni detskú pleť pred vysúšaním a udržuje ju v prirodzenej rovnováhe. 

Pred každou vychádzkou a sánkovačkou sme deti natreli týmto krémom, takže ani raz nemali líčka spálené od vetra alebo mrazu. 

babylove čistiaci gél na ruky pre dospelých - predovšetkým teraz v koronapandémii si našiel svoje miesto v kabelke - a to aj vďaka praktickej veľkosti. Spoľahlivo čistí a dezinfikuje ruky v priebehu pár minút. 

babylove symetrický silikónový cumeľ na noc - tieto cumlíky používajú obe deti od narodenia (samozrejme tak, aby veľkostne sedeli ich veku). Vďaka mäkkej sacej časti podporuje správny vývoj chrupu a jeho symetrický tvar zabezpečí správnu polohu v ústach aj vtedy, keď sa cumlík otočí. Keďže išlo o nočný cumlík, každá mamička v noci určite ocení, že v tme cumlíky svietia - raz dva ho v postieľke nájdete. V balíčku sme mali modrý a ružový cumlík, takže deti hneď vedeli ako cumlíky rozdeliť.

Ďakujem Modrému koníku a spoločnosti dm drogerie markt Slovakia za poskytnutie tohto skvelého balíčka. Výber produktov bol skoro ako náš tradičný nákup v dm, ale objavili sme aj nové produkty, ktoré sme doteraz nepoužívali. Taktiež ďakujem každému za prečítanie a teším sa na vaše komentáre a vaše skúsenosti s týmito produktmi. 

Ešte raz ďakujeme a pozdravujeme - mamina Zuzka a hlavní testovači Miško a Eliška. 🙂

#recenzia #test_dm29 #skusenosti_dm_babylove

Moja dcérka má síce už 9rokov ale používame babylove hlavne kôli tomu že má mala psoriazu a žiadne parfumove ani také podobne mydla šampóny nič nemôže . Zvolila som babylove hlavne kôli tomu že majú väčšie balenie a lacnejšie ale som spokojná aj s kvalitou a vôňou čiže odporúčam aj ja

20. feb 2021

Začni písať komentár...

Odošli