zuzinapipina
9. dec 2018
646 

Keď je chuť neŽiŤ silnejšia než chuť ŽiŤ, vtedy treba urobiť TOTO 💯👇💜

Keby sme tak len všetci vedeli....

že na tento 🌏 sme neprišli urobiť špeci kariéru👨‍🎓👩‍🎓👨‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚖️👨‍🏫👩‍🍳👨‍🔧👩‍🔧👨‍🏭👨‍🔬👩‍🚒💂‍♂️👷‍♀️🕵️‍♂️👮‍♀️🤴👸🎅👩‍🚀, ani vyhrať 💵💰💲💶, ani postaviť 🏘️🏢🏰, zdolať 🏔️⛰️, zdokonaliť naše 💋💅👀💪🐐🐐. Keby tak všetci ľudia vedeli, že na túto 🌏 sme boli poslaní rásť ➡ na duši a že všetko čo sa nám zdá byť príťažou je len stupienok 🔝. Že nikdy nie sme natom tak zle, pretože na svete behá milióny ľudí, ktorí sa majú ešte horšie🤷‍♀️. Najefektívnejším a najúčinnejším spôsobom ako sa mať lepšie v neľahkých časoch je ➡ byť vďačný.

A začo ❔🤷‍♀️

Za to všetko čo už máme🙆‍♀️. Pretože spúšťačom nedobrých časov býva často práve ten pocit, že niečo nemáme, nemôžeme mať či dosiahnuť. ⚠ Preto ak príde ten čas, kedy si poviete, že už ďalej nevládzem🙆‍♀️, nemôžem🙅‍♀️, nechcem🙍‍♀️, nedarí sa mi🙎‍♀️, mám veľké nešťastie🤷‍♀️, prečo práve JA?🤦‍♀️, toľko smoly nemá asi nikto na svete🧟‍♀️, keď príde ten čas a vy nebudete nachádzať riešenia na problémy🤷‍♀️, keď bude chuť nežiť silnejšia než chuť žiť🙇‍♀️, vtedy je čas spomaliť a zamyslieť sa💁‍♀️.

Byť vďačný💜.

Lebo najlepší spôsob ako nemyslieť nato, čo všetko nemáme ➡ je uvedomiť si, čo všetko máme. Jednoduchý návod ako si uvedomiť čo všetko máme, je spísať si to. Nič vás nenapadá? Čo tak byť vďačný za úžasnú 👨‍👩‍👧‍👦, zdravé 🙌👀💋👂👃👣🧠💝, lásku💏, strechu nad hlavou 🏡 , teplú posteľ🛌, pitnú 🥤, rovnako bláznivých kamošov🤸‍♂️🤸‍♀️🤹‍♂️🤹‍♀️, aj za vášho 🐶 či 🙀, zato že máte plnú chladničku🍴 🍇🍉🍌🍏🥐🥗🥪 a aj zato, že nemusíte rozmýšľať, či budete mať vaším deťom dať čo jesť.
Byť vďačný aj zato, že ste šikovný😊, múdry☺️, empatický🙃, dobrosrdečný, odvážny😛, šarmantný a charizmatický 😃 😉😎😍.

Jednoducho zato, že ste 💜.

Po spisaní týchto vecí sa vám snáď bude vstávať či zaspávať ľahšie, krajšie, s úsmevom na tvári 😍. Pokojné a nestresujúce predvianočné sviatky prajem 😊.

Nezabudnite, že pokiaľ stihnete upiecť o jeden 🥧 🍪🍰menej, svet 🌏 sa nezrúti 🤦‍♀️😉.

9. dec 2018

Hned mam lepsiu naladu 🙂 dakujem

9. dec 2018

@daisylucky
@whitebubble ďakujem dievčatá 💜

9. dec 2018

Perfektné 👌 V dnešnej uponahlanej A vystresovanej dobe je veru dôležité zastaviť sa A presne sa zamysliet nad tým čo si napísala 😉

9. dec 2018

@delka ďakujem 😊

9. dec 2018

Začni písať komentár...

Odošli