zuzkazp
19. júl 2020
197 

Na materskú s DOVE 😉

#test_dove #recenzia 

Priznám sa, na začatku testovania som ani netušila, či bude možné testovanie dokončiť a napísať tento článok. Krpček to však zariadil tak, že mu je v brušku dobre a tak s vyloženými nohami píšem pár riadkov. 

Najhlavnejšou súčasťou testovacieho balíka bol 

ANTIPERSPIRANT DOVE. U mňa veľká zmena čo sa antiperspirantu týka nenastala, nakoľko som už na začiatku tehotenstva ocenila nevtieravú príjemnú vôňu a fakt že neobsahuje žiadne % alkoholu. Hormóny robili svoje a s čistým svedomím môžem napísať že DOVE ma podržal aj vo fyzicky náročnejších situáciách. Záver 1 DOVE antiperspirant doma-vždy po ruke a 2 dokúpený čaká v kufri, aby som ho náhodou v tom strese cestou do pôrodnice nezabudla 😉.

SPRCHOVÝ GÉL by som hodnotila tiež vcelku pozitívne. Hlavne kvôli príjemnej sviežej letnej vôni, avšak na môj vkus troška menej penil. Celkový dojem však tento menší nedostatok nepokazil. Pokožka bola po sprchovaní jemná a cítila som sa sviežo. 

KRÉM NA RUKY šikovné 75 ml balenie. A šup s ním do kabelky 😉. Príjemná kokosová vôňa s jemnučkým nádychom mandlového mlieka. Super kombinácia pre tie žienky, ktoré majú radi ľahšie vône. Konkrétne tento druh je určený pre suché ruky-čo som momentálne ako žena v domácnosti taktiež ocenila, keďže hlavnou aktivitou každodennou mi boli domáce práce a luxovanie aby všetko bolo tip-top pripravené.

Ďakujem tímu Modrého koníka, spoločnosti DOVE za túto milú skúsenosť, pri ktorej mo troška rýchlejsie ubehol čas a čakanie na bábätko. Značke DOVE ostávam jednoznačne verná. Minimálne deodorantu. 😉

Začni písať komentár...

Odošli