87 / 87
    zuzqars
    autor

    Zmes 6 prísad – chorelly, spiruliny, kakaa, prášku z jačmeňa, lucumy a prášku zo zelenej pšenice.

    Chlorella:

    Chlorella je sladkovodná rastlina a jeden z najkomplexnejších potravinových zdrojov na svete. Prirodzene obsahuje veľký rozsah nutrientov a fytonutrientov.
    Má najväčší obsah chlorofylu zo všetkých rastlín na zemi. S minimálnym príjmom 3g denne posilňuje vitalitu a pomáha odstrániť ťažké kovy z tela.
    Má netradičnú a silnú chuť, ktorá sa najlepšie hodí v kombinácií so zeleninou, alebo sa môže rozmiešať v rôznych nápojoch.
    Spirulina:

    Spirulina je mikroskopická sladkovodná riasa, ktorá prirodzene obsahuje väčšie množstvo dôležitých živín a fytonutrentov, ako takmer všetky známe potraviny.
    Silná antioxidačný alternatíva pre multivitamínové prípravky
    Kakao:

    Kakaové bôby sú plody Theobroma cacao, malého stále zeleného stromu rastúceho v tropických klimatických podmienkach.
    Kakao je prirodzene bohaté na nutričné elementy a fytonutirnety. Po stránke antioxidantov ide o jednu z najbohatších potravín.
    Prášok z jačmeňa:

    Prášok je extrahovaný z čerstvého zeleného jačmeňa a obsahuje veľké množstvo dôležitých látok, pretože je prírodným zdrojom živín a fytoživín.
    Čerstvá tráva z jačmeňa sa suší a spracováva hned po zbere.
    Lucuma:

    Prášok sa získava zo sušených drtených plodov stromu Pouterina Lucuma, ktorý rastie v Andách. Jeho ovocie je známe ako Zlato Inkov.
    Je ideálne ako alternatíva k iným sladidlám, má nízky glykemický index a zároveň lahodnú chuť. Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry, B-vitamíny, minerály a fytonutrienty.
    Lucuma je bohatá na pomalé sacharidy – ideálne palivo pre telo. Má prírodnú sladkú chuť, žiadne nezdravé cukry, ideálne pre diabetikov. V Peru sa používa ako detská strava miesto zemiakov.
    Má mäkkú, mierne nasladnutú chuť, ktorá obsahuje náznaky javoru a sladkých zemiakov. Je ideálny do ovocných šalátov, kokteilov, jogurtov, zmrzliny
    Prášok zo zelenej pšenice:

    Pšenica má detoxikačné účinky vďaka chlorofylu, ktorý obsahuje viac než 80 rôznych typov enzýmov a veľa zásadných látok. Ideálny pre doplnenie chýbajúcich živín v tele.
    Má veľmi typickú chuť a je ideálny pre rozpustenie v nápoji podľa vášho výberu, alebo sa dá pridať aj do polievky.

    26. okt 2015