1 / 1

    Moja oblubena len som ju este neskusala 😍

    24. feb 2018
    zuzta1
    autor

    Je uuuuuplne jednoducha😉 odporucam vyskusat👍

    24. feb 2018

    @zuzta1 receptik poprosim,prip.aj nejake vychytavky pre zaciatocnika 😂

    24. feb 2018
    24. feb 2018

    @zuzta1 aj ja si prosím recept a postup pre laika úplného 🙂)

    24. feb 2018

    Aj ja poprosím recept

    24. feb 2018
    zuzta1
    autor

    Ok😜 takze: na 2 korpusy:
    6 bielkov (izbova teplota)
    300g prask.cukru
    1ČL octu
    1PL zemiak.skrobu
    Vyslahame bielky s cukrom a pridame postupne ocot a skrob.vymiesame na tuhy sneh.dame piect do vyhr.rury na cca 150° pecieme -susime asi 60 min(na pec.papieri)a krem aky chcete podla chuti.😀

    24. feb 2018
    zuzta1
    autor

    Ja som piekla oba korpusy sucasne na 2 plechoch.velkost asi ako velky plytky tanier.

    24. feb 2018

    Zbožňujem túto tortu, tiež robievam 🙂

    24. feb 2018
    zuzta1
    autor

    @michalka24 prave tato ma inspirovala,ale ja som roba tiramisu krem 😉

    25. feb 2018