Spoločnosť Jamieson sa zaoberá výrobou vitamínov a výživových doplnkov už od roku 1922. Výsledkom jej dlhoročnej systematickej práce je viac ako 220 výživových doplnkov. Pri ich výrobe používa tie najkvalitnejšie overené suroviny od celosvetovej siete dodávateľov prírodných surovín z najčistejších zdrojov našej planéty. Výrobný protokol 360 Pure - 360 patentovaných výrobných postupov a testov kvality na každom stupni, je zárukou kvality a čistoty výživových doplnkov; malé výrobné šarže zabezpečujú ich maximálnu čerstvosť.
    #jamieson #360_pure

    #jamieson Spoločnosť Jamieson sa zaoberá výrobou vitamínov a výživových doplnkov už od roku 1922. Výsledkom jej dlhoročnej systematickej práce je viac ako 220 výživových doplnkov. Pri ich výrobe používa tie najkvalitnejšie overené suroviny od celosvetovej siete dodávateľov prírodných surovín z najčistejších zdrojov našej planéty. Výrobný protokol 360 Pure - 360 patentovaných výrobných postupov a testov kvality na každom stupni, je zárukou kvality a čistoty výživových doplnkov; malé výrobné šarže zabezpečujú ich maximálnu čerstvosť.
    #360_pure

    Probiotiká pre deti - nemusia byť v chladničke - skvelá voľba na dovolenku.
    Jamieson Probiotikum tablety na cmúľanie s príchuťou jahodového jogurtu je pripravené z prírodných zdrojov a je farmaceuticky testované na zaručenie účinnosti a absolútnej klinickej čistoty. Čím sa odlišuje Probiotikum tablety na cmúľanies príchuťou jahodového jogurtu z Jamieson Laboratories ?
    1) Rozpustné tablety na cmúľanie vynikajúcej chuti, sú ideálnou možnosťou pre ľudí, ktorí neradi prehĺtajú tabletky alebo neuprednostňujú prehĺtanie tabliet.
    2) Garantovaný obsah 2 miliardy aktívnych baktérií až do konca minimálnej trvanlivosti.
    3) Na rozdiel od mnohých iných výživových doplnkov na trhu, Jamieson Probiotikum tablety na cmúľanie s príchuťou jahodového jogurtu nie je potrebné skladovať na chladnom mieste (v chladničke), preto je vhodné aj nacestovanie
    4) 100% bez obsahu zložiek živočíšneho pôvodu, vhodný pre vegetariánov
    5) Naše prémiové výživové doplnky sa vyrábajú s použitím procesu 360 Pure – najmenej 360
    testov kvality, ktoré zaručujú vysledovateľnosť a spoľahlivosť surovín, bezpečnosť výrobku, jeho účinnosť a absolútnu klinickú čistotu. #360_pure
    Dostupné v balení so 60 tabletami.
    Obsah tablety:
    Probiotická zmes .......................... 2 miliardy KTJ
    KTJ - kolónií tvoriacich jednotku
    Pozostáva z :
    Lactobacillus acidophilus (NX-5864) . 7,0 x 108 KTJ
    Lactobacillus rhamnosus (NX-5839) . 7,0 x 108 KTJ
    Lactobacillus salivarius (NX-5863) ... 4,0 x 108 KTJ
    Bifidobacterium lactis (NX-5840) ....... 1,0 x108 KTJ
    Lactobacillus paracasei (NX-5850) ... 1,0 x 108 KTJ
    ODPORÚČANÉ DÁVKOVANIE
    Deti od 2 rokov a adolescenti do 18 rokov: 1 tableta denne po jedle,
    dospelí: 2 tablety denne.
    Nie je potrebné uchovávať v chladničke. Skladujte pri teplote 15 °C – 25 °C, mimo dosah detí.
    ZDRAVOTNÉ ÚČINKY
    Udržiava v rovnováhe črevnú mikroflóru a zachováva optimálne zdravie. Pomáha chrániť pred hnačkou vyvolanou antibiotikami a taktiež pri cestovateľskej hnačke .
    #jamieson #probiotikum
    http://www.pharmshop.sk/produkty/vitaminy-miner...

    Tak o tento skvelý doplnok výživy súťažime v súťaži "ukáž mi svoje usmiate bruško" - #jamieson_sutaz3
    Prenatal Multivitamín je vyrobený z prírodných zdrojov a je farmaceuticky testovaný na zaručenie účinnosti a absolútnej klinickej čistoty. Čím sa odlišuje Prenatal Multivitamín z Jamieson Laboratories a prečo iný znamená lepší? Obsahuje prírodný vitamín E, ktorý je biologicky dostupnejší ako jeho syntetická forma. Obsahuje vyššiu dávku (400 IU) vitamínu D3. Obsahuje vitamín D3, čo je biologicky dostupnejšia forma vitamínu D. Minerály s optimálnou absorpciu. Obsahuje 1 000 μg kyseliny listovej, ktorá pomáha predchádzať vrodenými poruchám neurálnej trubice. Obsahuje vyššie množstvo železa (28 mg) na zvýšenú potrebu množstva krvi počas tehotenstva. Vyššia hladina vápnika (200 mg) podporuje zdravý rast kostry dieťaťa. Jamieson prémiové výživové doplnky sa vyrábajú s použitím procesu 360 Pure – najmenej 360 testov kvality #360_pure ,ktoré zaručujú vysledovateľnosť a spoľahlivosť surovín, bezpečnosť výrobku, jeho účinnosť a absolútnu klinickú čistotu. Prenatal multivitamín 100 tabliet v balení. Obsah 1 tablety: Vitamín A (acetát) .................... 300 μg / 1000 IU Betakarotén ............................................. 1080 μg Vitamín D3 (cholekalciferol) ........10 μg / 400 IU Vitamín C (kyselina L-askorbová) .......... 150 mg Vitamín E (D-alfa-tokoferyl ) ........20 mg / 30 IU Vitamín B1 (tiamín) .................................... 3 mg Vitamín B2 (riboflavín) .......................... 3,75 mg Vitamín B6 (pyridoxín) ............................. 10 mg Vitamín B12 (kyanokobalamín) ................. 10 μg Niacín (nikotínamid) ..................................22 mg Kyselina pantoténová (pantotenát vápenatý) ................................ 10 mg Biotín ...........................................................30 μg Kyselina listová ...................................... 1000 μg Minerály: Vápnik (uhličitan vápenatý) .................... 200 mg Horčík (oxid horečnatý) .......................... 100 mg Zinok.......................................................... 20 mg Železo (fumaran železnatý) ....................... 28 mg Meď ...............................................................1mg Chróm ......................................................... 25 μg Mangán ........................................................ 5 mg J Jód (kelp) .................................................. 150 μg Dávkovanie: pred počatím, počas tehotenstva a dojčenia 1 tableta denne s jedlom. #prenatal #jamieson