rado_akozvonOverená organizácia
    7. sep 2023    

    Ako sa chystáme bežať pre srdiečkové deti.

    Už túto sobotu - 9. septembra - sa v malej dedinke - kúsok od Bratislavy - so sladkým názvom Malinovo bude bežať Malinový pohár. Je to bežecký amatérsky pretek pre celú rodinku. Okrem nádherného slnečného počasia sú tu ešte 3 veci, pre ktoré by ste do Malinova mali pribehnúť:

    1. Svojou účasťou podporíte našu Nadáciu Šťastné srdcia a srdiečkové deti👍👍👍
    2. Všetci detskí behovníci dostanú ako darček mydielka od Matúška z @vymydlisi.sk - ich predajom pomáha svojmu bračekovi Jakubkovi s liečbou ❤️❤️❤️
    3. Každý pretekár dostane po odbehnutí sadeničku smreku, ktorého vysadením pomôže šíriť posolstvo #zerowaste #malinovypohar #bezobalu #bezodpadu ♻️♻️♻️

    Tešíme sa na Vás - všetkých dospelých aj krátkonohých behovníkov - pre dobrú vec sa predsa behá najlepšie! 🌲🏆🌲

    Všetko, čo sa potrebujete dozvedieť o behu nájdete tu: https://www.malinovypohar.sk/#domov

    (4 fotky)
    konik_testuje
    1. jún 2018    Čítané 4326x

    Vaše skúsenosti s kuchynskými spotrebičmi Klarstein

    Aktualizácia: ako sa varí a pečie so spotrebičmi Klarstein? Recenzie na tieto nemecké mašinky si prečítate v našich diskusiách. Nájdite svojho kuchynského miláčika aj vy! 

    ---

    Ak sa rady zvŕtate v kuchyni a príprava rýchlych a chutných jedál vám prináša rovnaký pôžitok ako maškrtenie, zbystrite pozornosť!

    Tentoraz sme si pre vás pripravili testovanie dizajnových mašiniek Klarstein, ktorých pestré farby vám ihneď padnú do oka.

    Čo testujeme?

    Testujeme kuchynské spotrebiče, konkrétne multifunkčný hrniec, multifunkčný mixér, kuchynské roboty, zmrzlinovač, sušičku s jogurtovačom a tiež stolný a rakletovací gril. 

    Kuchynský robot Lucia Rossa 2G

    Skutočný multitalent! Tento 3-v-1 kuchynský robot využijete na miesenie, premiešavanie alebo šľahanie. K tomu je vám k dispozícii mixér na rozdrobenie aj premiešanie a nechýba ani mlynček na mäso.

    Multifunkčný hrniec Hotpot

    Všestranný pomocník na jednoduché a priestorovo úsporné varenie. Na výber ponúka až 23 rôznych programov, medzi ktorými nájdete napríklad rýchle varenie, varenie v pare, opekanie či fritovanie.


    Kuchynský robot GrandPrix

    Vďaka vysokému výkonu a prehľadnému displeju máte prípravu svojho pokrmu plne pod kontrolou. Či už sú to polievky, cesto, omáčky alebo dusené jedlo.


    Zmrzlinovač Bacio Azzuro

    Zmrzlinové a rôzne šťavnaté špeciality môžete teraz vyrobiť mávnutím ruky! Pripravte si doma svoju obľúbenú zmrzlinu, milkshake či krém jednoducho a pohodlne.

    Multifunkčný mixér NutriRocket

    Výkonný mixér s tvarom rakety a vysokorýchlostnými čepieľkami, ktorý ponúka rýchlu a ľahkú prípravu zdravých ovocných i zeleninových nápojov.

    Sušička & jogurtovač Yoyoyofruit, 2 v 1

    Suroviny na sušenie ukladáte bez pridania cukru a prísad, pričom všetky vitamíny a minerály ostanú zachované. Pri nízkej teplote napomáha tiež pri dozrievaní jogurtových kultúr.

    Stolný gril Showmaster

    Unikátne zariadenie s grilovacou plochou rozdelenou na dve časti. Pravá strana je ideálna na grilovanie  zeleniny, pretože udržiava šťavu a vitamíny. Ľavá strana obsahuje špeciálne drážky, ktoré umožňujú prebytočnému tuku odtekať nadol, čo oceníte pri príprave hamburgerov alebo steakov.

    Klarstein Schmelzlette Raclette

    Rakletovací gril s prírodným kameňom odolným voči škrabancom. Ľahko a rýchlo sa zahreje a potraviny na grilovanie pripraví tak nanajvýš šetrne.

    Koho hľadáme

    Hľadáme 8 žien, ktoré sa v kuchyni nezaobídu bez štýlového a výkonného pomocníka nemeckej značky Klarstein. Rady varia a pripravujú pre svojich blízkych vynikajúce dobroty.

    Výhodou je, ak si vedú foodblog, orientujú sa v modernej gastronómii, skúšajú, fotografujú svoje jedlo a odporúčajú recepty svojim kamoškám.

    Ako sa zapojiť

    Získať miláčika značky Klarstein na testovanie nie je až také náročné, ako si myslíte. Stačí, keď pod tento článok napíšete svoj komentár, v ktorom zodpoviete na otázku: Aké chody by ste pripravili na veľký rodinný obed? Tiež nezabudnite pripísať, ktorý z týchto pomocníkov by ste chceli dostať na testovanie.

    Čas na zapojenie máte do nedele 3. 6. 2018 a v pondelok 4. 6. 2018 vyberieme mamičky na testovanie. Produkt Klarstein vám už zostane.

    Držíme palce,

    Konik_testuje