Ahojte maminky 🙂
    Chcela by som Vám ukázať túto super žihľavovú bezoplachovú kúru od DIXI, ktorú mám to šťastie testovať. Je určená pre všetky typy vlasov. Pomáha mojim vlasom udržiavať zdravý vzhľad a lesk. Stačí ju nastriekať na umyté a vysušené vlasy. Nie je treba ju oplachovať. Veľmi som si ju obľúbila, skrátka mojim vlasom pristane 🙂

    #test_dixi2 #konik_testuje #recenzia #dixi

    konik_testuje
    20. júl 2020    Čítané 6844x

    Skúsenosti s Dixi Svište

    Aktualizácia: 10 mamičiek malo možnosť testovať nový rad detskej kozmetiky Dixi Svište. Chcete sa dozvedieť, ako dopadlo toto voňavé testovanie? Recenzie si prečítajte tu ➡ Skúsenosti s Dixi Svište.

    Deti rastú ako z vody a z malých bábätiek sú zrazu zvedaví, hraví a veselí prieskumníci, ktorí objavujú svet okolo seba. Zoznamujú sa s huncútstvami. Spoznávajú krásu a čaro prírody. Dennodenne sa učia novým veciam. A presne takýmto malým svišťom je venované toto voňavé a veselé testovanie, vďaka ktorému bude aj kúpanie veľkým dobrodružstvom a zábavou.

    Čo budeme testovať

    Nový rad Dixi Svište je určený pre detičky od 3 rokov – či už ide o zvedavých škôlkarov, alebo neposedných školákov. Vďaka Svišťom môžu vaši malí nezbedníci objavovať svet prírody okolo seba, spoznávať zvieratká a naučiť sa tak o ich spôsobe života a potrebe chrániť ich. Pridajte sa k Svišťom a zažite poučnú, dobrodružnú a voňavú cestu naprieč lesom a dobrodružstvom.

    Dobrodružný balíček pre vašich malých svišťov bude obsahovať tieto produkty:

    Šampón a sprchový gél Horské dobrodružstvo je určený pre všetkých malých nezbedníkov, ktorí sa neboja žiadneho dobrodružstva a sú stále v pohybe. Les je ich druhým domovom a niet skaly, na ktorú by nevyliezli. Radi spoznávajú nové veci a ako správni prieskumníci majú večne milión otázok.

    Šampón a sprchový gél Cukríkový svet poteší všetky veselé deti, ktoré zbožňujú cukríky a celý rok sa tešia na letné prázdniny. Slnko a dobrodružstvo pri vode, to je predsa najviac! Stačí deka, uterák, plávacie koleso, pár kamarátov a zábava sa môže začať.

    Šťavnatosť jahôdok a malín si nežné mladé dámy môžu vychutnať prostredníctvom troch prípravkov, a to sprchovým gélom, šampónom a balzamom na vlasy a taktiež sprejom na rozčesávanie vláskov. Pretože vieme, že nielen pokožka, ale aj vlásky ozajstných princezien potrebujú dôkladnú starostlivosť. Ich obľúbenými farbami sú ružová a fialová, ale pozor, nenechajte sa zmiasť! V každej malej princeznej sa skrýva kúsok rebelky, ktorá nemá problém obuť si svoje gumáky a vyraziť do dažďa.

    Ak hľadáte poctivú detskú kozmetiku, slovenská značka Dixi prichádza s novým radom pre deti Dixi Svište. Táto dermatologicky testovaná kozmetika s jemným zložením z prírodných zdrojov je špeciálne vyvinutá pre detské vlásky a pokožku. Neobsahuje žiadne látky škodiace detskému organizmu, ani životnému prostrediu. Je bez syntetických farbív, parabénov či silikónov

    Koho hľadáme

    Na testovanie tejto poctivej kozmetiky s jedinečným motívom Tatranských hôr hľadáme 10 mamičiek zvedavých a hravých škôlkarov či malých školákov. Hľadáme aktívne mamičky, ktoré sa starajú o to, aby ich ratolesti spoznávali svet a objavovali čaro rôznych aktivít. Tieto mamičky by mali byť taktiež komunikatívne a ochotné sa podeliť o priebeh testovania s ostatnými mamičkami. Musia to byť skrátka moderné, akčné mamičky, ktoré sa rady púšťajú do nových výziev.

    Ako sa zapojiť

    Ak sa chcete zapojiť a s vašimi malými svišťami zažiť spoločné chvíľky testovania, stačí napísať jednoduchý komentár pod tento článok. V ňom nám povedzte, či máte doma dievčatko alebo chlapčeka. Taktiež nezabudnite uviesť ich vek a aj to, ako spolu trávite voľný čas. Popíšte nám vaše aktivity, hry, spoločné záujmy.

    Čas na zapojenie máte do nedele 26.7.2020 a v priebehu týždňa vyberieme 10 mamičiek, ktoré potešíme a oslovíme internou poštou.

    Budeme vám držať palce a tešiť sa na vaše komentáre 🙂

    konik_testuje