mariosmykal
    29. júl 2014    Čítané 0x

    Hračkáreň Modrý koník

    Na koníku je množstvo používateliek, ktoré majú rady ručné práce a vymýšľajú si vlastné produkty. Rozhodli sme sa ich podporiť.

    Vytvorili sme novú iniciatívu, ktorá by dala priestor každej šikovnej mamičke. Stačí, že má originálny štýl, vlastné nápady a chuť ich realizovať. Príkladom je používateľka @mary_enka, ktorá vytvorila sériu hračiek Modrého koníka. Len tak, sama od seba, počas toho, ako jej synček spával. Výsledok si môžete pozrieť vo fotoblogu @modrykonik, ktorý dnes oficiálne spúšťame ako spoločný profil všetkých šikovných mamičiek.

    Loginu @modrykonik sme vytvorili vlastnú profilovú fotografiu, ktorá je výnimkou a môže namiesto fotografie používať logo. Okrem fotoblogu má tento login aj vlastný bazár, kde si môžete objednať vlastný výrobok robený podľa vašich predstáv alebo vybrať už existujúci. V ponuke je zatiaľ 7 produktov. Nájdete ich tu.

    Okrem hračiek od @mary_enka by sme však boli radi, keby sa ponuka rozšírila a zapojili by ste sa aj vy. Prispieť môžete napríklad v oblastiach:

    • oblečenie pre mamičky
    • oblečenie pre deti
    • šperky
    • hračky
    • keramika
    • a iné

    Naším cieľom je spropagovať každý pekný a originálny výrobok, ktorý si zaslúži pozornosť, no jeho autor na to nemá finančné prostriedky alebo marketingové zručnosti. My sa postaráme o propagáciu, mamičky o výrobu a vôbec vymyslenie produktu. Zisk z predaja pôjde danej mamičke, my si nezoberieme žiaden poplatok. Podmienkou je, že na ňom bude umiestnené logo Modrého koníka, my ho schválime a zaradíme do ponuky.

    Nami schválené výrobky umiestnime do bazáru a budeme ich prezentovať na logine @modrykonik. Okrem toho, plánujeme organizovať rôzne aktivity a zúčastňovať sa trhov a podujatí, kde sa takéto produkty hodia. Zároveň ponúkame priestor nášho Facebooku, kde budeme produkty tiež prezentovať.

    Aktuálna ponuka v bazári je len orientačná, nakoľko všetky hračky sa dajú ušiť na objednávku podľa vašich predstáv. Je možné upraviť veľkosť, látku, vyšiť meno a podobne. Dodacia doba je maximálne 2 týždne, no vždy ju upresníme priamo v inzeráte. Rovnako budeme pokračovať aj naďalej, nakoľko nám nejde o plné sklady rovnakých produktov, ale o jedinečné výrobky, ktoré budú existovať len v jednom kuse a budú len a len vaše. Na jednej strane bude mať každá zákazníčka výrobok na mieru, na druhej strane nie je potrebná veľká investícia do vytvorenia ponuky.

    Ak máte návrh na vlastný výrobok, napíšte mi správu 🙂

    Takto vyzerajú hračky Modrého koníka:

    Valec:

    Lopta:

    Kocka:

    Pyramída: